کد خبر:۳۸۳۰۹۲

ایتارتاس: توافقات نظامی روسیه و ایران آمریکا را نگران کرده است

یک مقام وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که مقامات واشنگتن همه اخبار و اطلاعات مربوط به دیدارها و توافقات صورت گرفته در زمان سفر وزیر دفاع روسیه به تهران را با دقت زیاد بررسی خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از خبرگزاری «ایتارتاس» ، دولت آمریکا بطور دقیق اطلاعات و اخبار سفر «سرگئی شایگو» وزیر دفاع روسیه به تهران و توافقات صورت گرفته در جریان آن را مورد بررسی قرار خواهد داد. 

 

این مطلبی را یک مقام بلندپایه در وزارت خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با این خبرگزاری اعلام کرد.

 

وی یادآور شد: «ما اخبار مربوط به دیدار وزرای دفاع روسیه و ایران در تهران برای بررسی همکاری‌های نظامی و توافقات احتمالی طرفین را دیدیم. اکنون ما کلیه اطلاعات مربوط به دیدارهای سرگئی شایگو با مقامات تهران را بطور دقیق بررسی خواهیم کرد». 

 

به گفته این مقام آگاه، دولت آمریکا از قبل به طرف روسی هشدار داده بود که تحویل سامانه‌ (دفاع) موشکی «اس-300» به ایران، برای مقامات واشنگتن غیر قابل قبول است و مواضع آمریکا در این رابطه هیچ تغییری نکرده است.  

 

وزیر دفاع روسیه روز سه شنبه (دیروز) در جریان سفر رسمی خود به تهران، توافقنامه بین دولتی را در زمینه توسعه همکاری‌های نظامی بین دو کشور امضاء کرد.

 

ژنرال «لئونید ایواشف» رئیس مرکز بین المللی تجزیه و تحلیل راهبردی روسیه و رئیس سابق اداره همکاری‌های بین المللی وزارت دفاع روسیه در این رابطه اعلام کرد: «با امضای این قرارداد گامی در جهت توسعه همکاری‌های اقتصادی و نظامی فنی بین دو کشور برداشته شده و در نهایت امر ما سامانه‌های موشکی تدافعی مانند "S-300" و "S-400" را به ایران تحویل خواهیم داد». 

 

ایواشف افزود: «مواضع روسیه و ایران به میزان قابل توجهی به یکدیگر نزدیک شده که یکی از دلایل آن این است که هم روسیه و هم ایران اکنون تحت فشار تحریم‌های غرب قرار دارند». 

 

به عقیده این کارشناس برجسته، هر دو کشور به تشریک مساعی و کار مشترک در خصوص مسائلی همچون تامین امنیت منطقه دریای خزر، مبارزه با تروریسم علاقه مند هستند و ارزیابی مشترکی از اوضاع بین المللی از لحاظ امنیتی دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار