کد خبر:۳۸۳۷۷۵
نقوی حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

قدم زدن ظریف با جان‌کری، به حراج گذاشتن عزت ملت ایران بود/ سیاست‌های عربستان در قبال ایران تغییر خواهد کرد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قدم زدن وزیر امورخارجه کشورمان با وزیرخارجه آمریکا، به حراج گذاشتن افتخارات و عزت ملت ایران بود.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مرگ ملک عبدالله پادشاه عربستان و تغییر در سیاست خارجی ایران کشور اظهار داشت: مگر ملک عبدالله و تغییر در پادشاهی عربستان سعودی، قطعا منجر به تغییراتی در چارچوب رهبری این کشور خواهد بود. به نظر می‌رسد با تغییر اساسی در تحولات سیاست خارجی عربستان روی دهد.

 

وی تصریح کرد: در گذشته به دلیل سیاست‌های غلط حکام عربستان سعودی در قبال مسائل منطقه‌ای، موجب شد تا برای حکام این عربستان گران تمام شود،  لذا با وجود اتفاقات جدید در این کشور، آنها باید عاقلانه رفتار کرد و حتی فاصله‌ای که میان ایران و عربستان ایجاد شده است را از بین ببرند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه هراسی از رویارویی مستقیم با عربستان یا هر کشور دیگری ندارد و همواره استراتژی نظام جمهوری اسلامی بر مبنای صلح، دوستی و بوده است.

 

نقوی حسینی در مورد واکنش‌ها مبنی بر پیاده‌روی ظریف و جان کری در ژنو گفت: ما قبلا هم اعلام کردیم که آمریکا همواره نماد شیطان بزرگ و جنایات علیه مردم ایران بوده استو ملت ایران جز فریبکاری و توطئه از آمریکا چیزی ندیده‌اند لذا این اقدام درستی نبوده است. شاید بتوان گفت قدم زدن دو دیپلمات امری عادی محسوب می‌شود، اما قدم زدن با آمریکا به عنوان جنایاتکار اصلی در  عرصه بین‌المللی صحیح نبود.

 

وی تاکید کرد:‌ قدم زدن نتانیاهو و جان کری و دیگر سیاستمداران غربی به این دلیل که آنها دزدان و چپاولگران عرصه بین‌المللی هستند، ایرادی ندارد اما وزیر امورخارجه کشورمان نباید با وزیر خارجه آمریکا هم قدم می‌شد و قدم زدن وزیر امورخارجه کشورمان با وزیرخارجه آمریکا، به حراج گذاشتن افتخارات و عزت ملت ایران محسوب می‌شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ‌سئوال پرسیدن از محمد جواد ظریف در این خصوص حق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار