کد خبر:۳۸۳۹۳۲

«عمو نوروز» عید امسال به بازار گیم می‌آید‌

بازی رایانه‌ای«عمو نوروز: رویای آدم برفی» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آستانه عید نوروز وارد بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، بازی رایانه‌ای«عمو نوروز: رویای آدم برفی» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آستانه عید نوروز وارد بازار می‌شود. پروژه بازی «عمونوروز: رویای آدم برفی» در ۱۸ ماه ساخته شده و آماده تکثیر لوح فشرده برای عرضه به بازار است. 


کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تولیدکننده بازی «عمونوروز: رویای آدم برفی» در چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازی‌ سکوبازی در سال 1393 شد.

 

بازی رایانه‌ای «عمو نوروز: رویای آدم برفی» در سبک سکوبازی (Platformer) ساخته شده و گیم پلی بازی براساس توانایی‌های ۲ کاراکتر «عمونوروز» و «آدم برفی» طراحی شده در بازی است.


داستان بازی از کلیشه‌ها فاصله گرفته و بازیکن را غرق در دنیای بازی می‌کند. بازی کردن در ۲ نقش مقابل هم (عمونوروز و آدم‌برفی) که ۲ هدف کاملا متضاد باهم داردند یک نوآوری در این زمنیه به‌شمار می‌رود.

 

بازیکن گاه با کاراکتر عمونوروز و گاه با آدم‌برفی همزاد پنداری می‌کند. زیرا آدم‌برفی برای بقا تلاش می‌کند و عمو نوروز با غول سرما می‌جنگد. در کنار این داستان که تغییر فصل محور اصلی آن است، شخصیت‌های باستانی و آداب تحویل سال نو بازآفرینی شده است.


گرافیک بازی با نور‌ها و رنگ‌های درخشان در مراحل مختلف کار شده است و در مدل سازی و انیمیشن‌ها دقت فراوانی به‌کار رفته. تکنیک‌های به‌کار رفته در نور‌پردازی و سیستم ذرات بازی، حتی در زیرزمین‌های تاریک، با دقت ساخته شده تا فضاسازی های فانتزی بازی، چشم نواز و بیادماندنی دیده شوند.

 

در طراحی کاراکترها و محیط، تنها به عنصرهای زیبایی توجه نشده و با داستان و گیم‌پلی بازی هماهنگ شده است. به‌طور مثال در طراحی دشمنان بازی حس بلعیده شدن توسط سرما به‌‍خوبی نشان نمایان است و یا در طراحی کاراکتر ننه سرما و خانه‌اش، تمامی متون و داستان‌های مربوط به این کاراکتر مورد تحقیق قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار