به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی موسيخاني، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قزوین با بيان عناوين و دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در حوزه رباتيك، تاکیدكرد: اين رباتها كاربردهاي زيادي در بخشهاي صنعتي و حتي نظامي دارند و ميتوانند به توسعه كشور در اين حوزهها كمك كنند.
وي با اشاره به شركت در مسابقات جهاني ربوكاپ از سال 2004 و برگزاري مسابقات آزاد ايران از سال 2006 گفت: هر سال تيمهاي قدرتمند و زيادي از سراسر دنيا در مسابقات ربوكاپ آزاد ايران شركت ميكنند كه جا دارد بنيادملي نخبگان نيز از نفرات برتر اين مسابقات حمايت كند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قزوين تاکید كرد: دانشجويان و پژوهشگران ما براي پيشرفت و سربلندي اين مملكت شبانهروزي كار ميكنند و ما از بنياد ملي نخبه گان انتظار داريم از اين جوانان بيشتر حمايت كنند.
همچنین سعيد سهرابپور، قائم مقام بنياد ملي نخبگان با اشاره به تاريخچه تشكيل بنياد ملي نخبگان به پيشنهاد رهبر معظم انقلاب، تاکید كرد: تشكيل اين بنياد، تصميم بسيار به جا و خوبي براي حمايت از استعدادهاي برتر بود.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان ادامه داد: اين بنياد گروههاي مختلفي مانند نفرات اول كنكور و مدالآوران المپيادهاي دانشجويي را تحت پوشش قرار داده است. البته برخي از نخبگان هم در اين گروهها قرار نميگيرند و ممكن است حين تحصيل به عنوان دانشآموختگان برتر زير پوشش قرار بگيرند.
سهرابپور تاکید كرد: در آييننامه اين بنياد به نخبگان مسابقات مختلف و دانشجويان نوآور نيز اشاره شده و از آن جايي كه نوآوري معمولا با اختراع همراه است، مخترعان را نيز شامل ميشود.
وي افزود: با توجه به اين كه 10 سال است مسابقات ربوكاپ آزاد ايران به طور مرتب برگزار ميشود و مورد تاييد مراجع جهاني است، اين مسابقات هم به زودي مورد حمايت بنياد ملي نخبگان قرار خواهد گرفت.
سهرابپور افزود: امروز تمركز كشور بر روي حمايت از شركتهاي دانشبنيان است، البته ما در اين زمينه در ابتداي راه هستيم و بايد بيشتر كار كنيم.
قائم مقام بنياد ملي نخبه گان ضمن بيان مشكلات موجود در كشور براي افراد نخبه، گفت: البته گاهي هم در خصوص فرار مغزها و مهاجرت نخبگان از كشور بزرگنمايي شده است كه اين گونه هم نيست.