کد خبر:۳۸۴۷۲۴

استقبال کاربران فضای مجازی خارج از کشور از جنبش ضد صهیونیستی/ تمدید ده روزه مهلت شرکت در مسابقه عکس

مسابقه عکس"ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم" که به همت گروه رسانه ای بیت الزهرا(س) وابسته به هیئت یافاطمة الزهرا بابل در حال برگزاری است با استقبال خوب هموطنان عزیز و کاربران خارج از کشور مواجه شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مسابقه عکس"ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم" که به همت گروه رسانه ای بیت الزهرا(س) وابسته به هیئت یافاطمة الزهرا بابل در حال برگزاری است با استقبال خوب هموطنان عزیز و کاربران خارج از کشور مواجه شد.

 

دراین مسابقه که با انگیزه استکبارستیزی و با سرلوحه قرار دادن این جمله "ملّت، عاشق مبارزه‌ى با صهیونیست‌ها است و جمهورى اسلامى‌ هم این را نشان داده است." که بخشی از بیانات مقام معظم رهبری الامام خامنه ای(حفظه الله) در تاریخ ۱۳۹۳/۰۹/۰۴ است و موجب به وجود آمدن شور و هیجان برای مبارزه با اسرائیل در شبکه های فضای مجازی شد؛ شرکت کنندگانی از کشورهای عراق، پاکستان و تاجیکستان نیز داشته است.

 

شایان ذکر است مهلت شرکت در مسابقه عکس تا 19 بهمن ماه 93 تمدید شده است .

 

علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه می توانند به صفحه اختصاصی مسابقه به آدرسbeytozahra.com/mobare  مراجعه نمایند.

 

داوری اثرات ارسالی کاربران و معرفی نفرات برتر در 24 بهمن ماه پس از پایان سی و ششمین سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامی، صورت خواهد پذیرفت. و به 36 نفر از طرح های برگزیده جوایز نفیس اهدا خواهد شد.

اسامی برندگان نیز روز 25 بهمن ماه در صفحه اختصاصی مسابقه، beytozahra.com/mobarez قابل رؤیت می باشد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار