به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسین دانایی در گفتگو با ستاد خبری نمایشگاه «شکوه انقلاب» افزود: یکی از مهلکترین پرتگاههایی که جوامع را تهدید میکند انقطاع از گذشته است. جامعهای که گذشته نداشته باشد و به گذشته خود بیاعتنا باشد مانند کودکی است که بدون مربی وارد عرصه زندگی شود. ضریب ریسک و خطا برای چنین فردی بسیار بالاست.
بنا به تاکید وی تعهد موسسات و نهادهایی مانند موسسه مطالعات تاریخ معاصر که مسئولیت بخشی از کارهای علمی و فرهنگی بر عهدهشان است تنها در عرصه تحقیقات و مطالعات نیست بلکه بخشی از وظیفه آنها عرضه اطلاعاتی است که با پژوهشهایشان بدست آوردند. تا زمانی که اطلاعات مزبور عرضه نشود کاربردی نیست.
دانایی خاطر نشان کرد: همین مسئله هم نشانه گر اهمیت برگزاری چنین نمایشگاههایی است. این نمایشگاهها میتواند مقدار زیادی از اطلاعات تاریخی در معرض فراموشی را تا حدودی یادآوری کند و در یک حد خلا اطلاعات تاریخ معاصر را بر طرف کند.
دانایی برخی از تصاویر به نمایش درآمده در این نمایشگاه را منحصر به فرد دانست و تصریح کرد: امیدوارم مسئولان راه حلی برای جذب جوانان برای حضور در چنین نمایشگاههایی پیدا کنند.
نمایشگاه عکس و سند «شکوه انقلاب» به همت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به مناسبت گرامیداشت دهه فجر از ۱۵ تا ۲۵ بهمن ماه در گالری فرهنگسرای بهمن به روی علاقه مندان به تاریخ معاصر باز است.
منبع: جوان آنلاین