کد خبر:۳۹۰۰۱۲

میوه‌ای که قندخون را کاهش می دهد

میوه کاکتوس، بیضی شکل به رنگ قرمز بنفش و سطح آن پوشیده از خارهای ریز است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، میوه کاکتوس خوردنی و به دلیل داشتن فیبر بالا و آنتی‌اکسیدان‌ها در بسیاری از نقاط جهان به ویژه آمریکای لاتین محبوب مردم بومی است.


کاکتوس مصارف پزشکی نیز دارد و برای درمان دیابت، کلسترول بالا، چاقی، کولیت و اسهال استفاده می‌شود. این میوه همچنین دارای خواص ضدویروسی و ضدالتهابی است.

مطالعات اولیه نشان می‌دهد که میوه کاکتوس می‌تواند سطح قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد. میوه این گیاه منبع غنی از ترکیباتی موسوم به بتالین‌ها است که فیتوکمیکال‌های منحصربه‌فرد در میوه‌هایی به رنگ قرمز - بنفش مثل میوه کاکتوس و چغندر هستند. بتالین‌ها در واقع گلیکوزیدهایی هستند که به کاهش قندخون کمک می‌کنند. در مطالعه پزشکی که در سال ۱۹۹۰ انجام گرفت معلوم شد این میوه برای دیابتی‌ها مفید است.
 

بر اساس این گزارش به نقل از نچرال‌نیوز، همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی بتالین‌ها برای حفاظت از بافت جداره عروق خونی و سیستم لنفاوی بدن مفید است.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار