کد خبر:۳۹۰۷۳۹
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از مرکز دیابت یزد بازدید کرد
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، در مراسمی ملکزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت روز گذشته از مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد بازدید کرد و در این زمینه نیز با رحمانیان، رئیس این مرکز در خصوص طرحهای آموزشی و تحقیقتی و پژوهشی گفتوگو کرد.
ملکزاده در این مراسم گفت: مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد توانمندیهای لازم جهت گسترش آموزش، پژوهش و پیشگیری در زمینه دیابت را دارد که امیدواریم این فعالیتها روز به روز افزایش پیدا کند.
معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت همچنین قول مساعد جهت تاسیس رشته دکترای پژوهشی دیابت و همچنین گسترش مرکز دیابت یزد را در دانشگاه علوم پزشکی یزد داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.