به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو»، تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد: اضطراب شغلی سالانه هزاران آمریکایی را به کام مرگ میکشاند.
مدرسه بازرگانی هاروارد و دانشکده بازرگانی و تحصیلات تکمیلی استنفورد در تحقیقات جدید تخمین زد؛ عوامل استرسزا در محیطهای کاری سالانه موجب 120 هزار مرگ و تا رقم 190 میلیارد هزینه درمان برای شهروندان آمریکا میآفرینند.
اضطراب شغلی کشندهتر از دیابت، آلزایمر و آنفولانزا
این بدین معناست که اضطراب استخدام و ثبات شغلی توانایی بیشتری از دیابت، آلزایمر و آنفولانزا برای کشتن آمریکاییها دارد.
این تحقیقات که در مجله مدیریت علوم به چاپ رسیده است، تخمین میزند؛ فقدان بیمههای سلامت، بار کاری سنگین و تعارضات بین همکاران و اعضای خانواده پرهزینهترین عوامل استرسزا در محیط کار هستند. نداشتن بیمه که علت درمانهای ارزان و بی کیفیت است تاثیر زیادی در کوتاه شدن عمر افراد دارد و منجر به 49 هزار مرگ در سال میشود و به دنبال بیکاری و یا عدم توجه به خواستههای کارکنان حاصل میشود. این عوامل همراه با دیگر عوامل استرسزا، سالانه علت 65 هزار مرگ در آمریکا میشوند.
آمریکاییهای کمدرآمد در معرض بیشترین تهدیدکنندههای سلامت هستند
جفری پفر گفت: محیط شغلی مهمترین بخش از محیط موثر در جسم و روان یک فرد را تشکیل میدهد. بنابراین اگر ما نگران سلامتی و هزینههای آن هستیم، باید نگران آنچه در محیط کاری میگذرد باشیم. ممکن است شغل فردی بسیار پرسود باشد اما فشار کاری آن در بخش مالی زیاد بوده و خطر ابتلا به بیماری را به همراه داشته باشد، این درحالیست که آمریکاییهای کمدرآمد به علت تغییرات کاری، ساعات زیاد کار و عدم امنیت اقتصادی بیشتر در معرض خطر هستند.
برای پیش بینی اثرات اضطرابهای مربوط به کار، محققان در مورد 10 عامل محرک که باعث نتایج ناخوشایند در سلامت افراد میشود، جستجوهایی کردند. این عوامل شامل بیکاری، ساعات زیاد کار و احساس عدم رفتار منصفانه کارفرما میشود. در این مطالعه دانشمندان از دادههایی استفاده کردند که میزان شیوع این عوامل را تخمین زد و سپس الگویی را برای تاثیر کلی این عوامل برحسب هزینه و مرگ ومیر طراحی کردند.
محققان خاطرنشان کردند: اختلال عملکردی کارگران بازتاب سلامتی و وضعیت اقتصادی است. برای نمونه، در سال 2006، زمانی که بازار در فعالیت بود، هزینه سلامت نیز پائین بود. در واقع، احساس وحشت و نگرانی اثر سوئی در راندمان کاری دارد.
منبع: نیکو