کد خبر:۳۹۰۴۸۷
مطهری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»

کار نفت در آسیا تازه شروع شد/ از دیدن این همه تماشاگر تعجب کردم

مهاجم جوان تیم نفت تهران گفت: برای من جالب بود که این همه تماشاگر برای دیدن بازی نفت و الجیش به ورزشگاه آمده بودند.

امیر ارسلان مطهری در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص دیدار تیم نفت تهران برابر الجیش قطر و همچنین داوری این دیدار گفت: خدا را شکر بازی خوبی انجام دادیم و برای من جالب بود که این همه تماشاگر در ورزشگاه دیدیم. تازه کار ما در آسیا شروع شده و نباید در باد این برد بخوابیم چون ما تازه وارد بازی های آسیایی شده بودیم.

 

بازیکن جوان و زننده گل تیم نفت در بازی مقابل الجیش گفت: بازی سختی مقابل این تیم داشتیم و برای حریف خوشحالم که زنگ تفریح نشدیم و خوشحالی بیشتر من این است که توانستیم در این بازی پیروز شویم و اگر گلی هم من زدم حاصل تلاش کادر فنی و دیگر بازیکنان بوده است.

 

او ادامه داد: خوشحالم که هواداران حضور داشتند و امیدوارم در بازی های بعدی ما در آسیا تماشاگران بیشتری بیایند چون تیم ما تیم بسیار جوانی است و ما احتیاج به حضور هواداران داریم تیم ما توانایی صعود در آسیا را دارد.

 

او در پایان در خصوص داوری این دیدار گفت: داور این دیدار در نیمه دوم به نفع حریف سوت می زد و این داور می توانست در نیمه دوم یکی از بازیکنان حریف را از زمین اخراج می کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار