کد خبر:۳۹۰۹۱۸

آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطان‌زا است؟

سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطان‌زا است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطان‌زا است.
 

وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند، ماده و ترکیبات سرطان‌زا را تولید می‌کند.
 

این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد می‌شود و این ترکیبات ایجاد سرطان می‌کند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار