کد خبر:۳۹۱۴۴۰
قنادباشی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آتش گروه‌های تروریستی دامن ترکیه را خواهد گرفت/ دولتمردان ترکیه سودای برپایی امپراطوری عثمانی دارند

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: حمایت از گروههای تروریستی از سوی ترکیه، دامن دولتمردان این کشور را خواهد گرفت.

جعفر قنادباشی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد اقدامات ترکیه و حمایت از گروههای تروریستی در منطقه اظهار داشت: دنیای غرب در خصوص پیدایش و حیات گروه تروریستی داعش یک سناریوی تکراری، همچون سناریوی القاعده و طالبان را مجددا به روز کرده است. در گذشته هدف القاعده، شوروی سابق بود تا از ورودش به خاک افغانستان جلوگیری کند. اما دوباره غربی‌ها گروههای تروریستی جدیدی را برای رسیدن به منافع خود به وجود آورده اند.

 

وی تصریح کرد:‌ از طرفی گسترش و تقویت دین اسلام و همچنین مقاومت ملت سوریه و لبنان در برابر توطئه‌های غرب موجب شده است تا جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته شود و در مقابل فتنه‌انگیزی‌های این گروههای تروریستی ایستادگی کنند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: گروه تروریستی داعش با حمایت‌های مالی عربستان و کشورهای غربی به وجود آمده است، ترکیه و اردن نیز هم آموزش‌های این گروههای تروریستی را به عهده گرفته و در واقع همسو با ناتو عمل می‌کنند تا بتوانند منافع خود را حفظ کنند.

 

قنادباشی ادامه داد: دولتمردان ترکیه همواره در راستای اهداف رژیم صهیونیستی حرکت کرده و خود را دچار خطر بزرگی کرده‌اند چراکه حمایت از این گروههای تروریستی که چهره اسلام را تخریب می‌کنند، به ضرر آنها بوده و دامن این کشور را خواهد گرفت. ترکیه گمان می کند اقداماتی که انجام میدهد به نفع اسلام است در حالیکه خود را گول زده و با حمایت از گروههای تروریستی موجب تفرقه میان مسلمانان شده است. در واقع باید گفت ترکیه سودای برپا کردن حکومت عثمانی را دارد که هیچ گاه موفق نخواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: گروه تروریستی داعش تنها به دنبال ضربه زدن به سوربه و لبنان نیست بلکه به دنبال اختلاف افکنی و اسلام هراسی در میان مسلمانان است، لذا کشورهای منطقه باید با هوشیاری و وحدت در مقابل این فتنه‌گری‌ها ایستادگی کنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار