کد خبر:۳۹۱۷۴۰

چالش واگذاری ۲۱ درصدی سهام «ایرانسل» به سال آینده موکول شد

براساس اعلام کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مقرر شدن از اول مرداد ماه سال آینده، موضوع واگذاری قطعی ۲۱ درصد سهام شرکت ایرانسل به بورس اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، براساس اعلام کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مقرر شدن از اول مرداد ماه سال آینده، موضوع واگذاری قطعی ۲۱ درصد سهام شرکت ایرانسل به بورس اجرایی شود.

 

موضوع این واگذاری چند سالی است که با چالش‌های زیادی روبرو بوده. موضوع واگذاری ۲۱ درصد سهام ایرانسل در آبان ماه سال ۸۴ با عنوان تغییرات موثر بر سرمایه دارنده پروانه تصویب و پس از ۵ سال کش‌و‌قوس در سال ۸۹ قطعی شد.

 

بنا بر اخبار واصله روند خصوصی سازی ایرانسل با پایان یافتن مجامع عمومی شرکت‌های بورسی در تیر ماه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

 

با شروع روند واگذاری ۲۱ درصد احتمال هرگونه تغییر در اساسنامه وجود داشته و اموری مانند حسابرسی، تشکیل هیات واگذاری و شیوه قیمت‌گذاری پیگیری خواهد شد.

 

پیش از این سازمان بازرسی کشور به دلیل عدم واگذاری 21 درصد سهام این اپراتور به وزارت ارتباطات تذکر داد و از این وزارت‌خانه خواست تا به سرعت شرایط را برای واگذاری این میزان از سهام مشخص کند.

 

بر همین اساس با پایان مهلت مقرر و ورود به فصل زمستان مشخص شد که این موضوع نه تنها اجرایی نشده است بلکه به گفته یکی از اعضای کمیسیون اصل ۹۰ میزانی از سهام ایرانسل نیز فروخته شده است و این در حالیست که اپراتور دوم این موضوع را تکذیب کرد.

 

به هر روی هم اکنون ایرانسل نحوه و شرایط واگذاری سهام شرکت مطبوع خود را به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده و فرآینده واگذاری این سهام تا مرداد ماه سال آینده اجرایی خواهد شد.

 

این موضوع به منزله این است که شروع رسیدگی به گزارشات مالی، احتمال تغییر در اساسنامه، حسابرسی، تشکیل هیات واگذاری، نحوه تنظیم قراردادهای فروش سهام، شیوه قیمت‌گذاری و کلیه امور مرتبط به واگذاری بخشیس از سهام دومین اپراتور ارتباطی کشور از اول مرداد 94 آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار