وزیر ارتباطات به کنگره جهانی موبایل بارسلون می‌رود
کد خبر:۳۹۳۴۹۹

وزیر ارتباطات به کنگره جهانی موبایل بارسلون می‌رود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کنگره جهانی موبایل که از ۱۱ تا ۱۴ اسفند ماه امسال در بارسلون اسپانیا برگزار می‌شود، شرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که به دعوت رسمی مدیر کنگره جهانی موبایل GSMA در این کنگره شرکت می‌کند، علاوه بر بازدید از آخرین دستاوردهای فناوری ارتباطات همراه، در حاشیه این رویداد مهم با برخی وزرای ارتباطات کشورهای حاضر در اجلاس دیدار و ملاقات‌های ۲ جانبه خواهد داشت.

 

در نمایشگاه سال گذشته هیأت دولتی، نهاد بین المللی و بیش از یک هزار نماینده دولتی و صنعتی در این رویداد مهم شرکت کردند.

 

انتخاب برنده جایزه رهبری دولتی تلفن همراه از جمله موضوعات مهم دستور کار همایش‌های GSMA است.

 

کنگره جهانی موبایل GSMA معتبرترین رویداد سالانه این صنعت است که همه ساله در بارسلون اسپانیا برگزار می‌شود و بخش اصلی آن، برنامه وزراء نام دارد که طی ۳ روز و به منظور بحث، مذاکره و تبادل اطلاعات و دانش در خصوص قابلیت‌ها و توان انقلابی تلفن همراه برگزار می‌شود.

 

همچنین با توجه به حضور هزاران مدیر اجرایی بخش ارتباطات از سراسر جهان در آن، شرکت در این کنگره فرصت مغتنمی است جهت بحث و مذاکره با مقامات و شخصیت‌های دولتی و صنعت جهانی تلفن همراه در خصوص موضوعات ویژه رگولاتوری که توسعه تلفن همراه را در کشور، منطقه و جهان ساماندهی می‌کند.

 

در کنگره سال جاری، در غرفه ایران برخی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه خدمات همراه ارائه خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار