معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در سال ۸۱ برنامه جامع به کارگیری فناوری اطلاعات مطرح شد و همزمان امنیت اجتماعی فضای سایبر نیز مورد توجه کارشناسان قرار گرفت گفت: در آن زمان یک روز آرزو داشتیم که بهترین آزمایشگاه احیاء «هارد» را داشته باشیم و امروز پلیس فتا به این مهم دست یافته است و این برای ما جای بسی افتخار دارد.
وی خاطرنشان کرد: امروز ما در حوزه تشخیص و پیگیریها و کشف پرونده های حوزه مجازی از هیچ کشوری در دنیا عقب نیستیم.
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات با بیان اینکه اگر در طی یک دهه گذشته روی موضوع توانایی سایبری پلیس متمرکز نمیشدیم امروز تا این میزان موفقیت برای تامین امنیت فضای کسب و کار در محیط سایبر ایجاد نمیشد، گفت: هم اکنون مجموعهای از سرمایهها برای پشتیبانی از فعالیتها در فضای سایبر در حال کار است.
وی تشکیل شورای عالی فضای مجازی را یکی از نتایج حاصل از تعاملات ملی دانست و افزود: هر میزان شهروندان با محیط مجازی آشنایی پیدا کنند یقینا میزان بهره وری افزایش یافته و متقابلا مخاطرات با کاهش رو به رو میشود. بر همین اساس ما حوزه توانمندسازی شهروندان را در دستور کار قرار دادهایم تا مردم متوجه شوند که چه اطلاعاتی را از خود در شبکههای اجتماعی منتشر کنند و چه اطلاعاتی را منتشر نکنند.
معاون وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: در شبکههای اجتماعی بیشترین اطلاعات از سوی عربها بر روی خروجی سایت قرار میگیرد و بعد از آن مردم کشور ما بیشترین سطح اطلاعات را در این شبکهها از خود منتشر میکنند این در حالی است که شهروندان آمریکایی در این موضوع در پایینترین سطح از انتشار اطلاعات شخصی خود هستند. همین موضوع باعث شده تا مردم ما به دلیل عدم آگاهی تهدیدات زیادی پیرامونشان در فضای مجازی باشد که اگر مردم به این تهدیدات واقف شوند دیگر اقدام به انتشار اطلاعات شخصی خود در شبکههای مجازی نخواهند کرد.
باز هم متشکریم