کد خبر:۳۹۴۴۱۵
با تصویب هیات وزیران

وزارت ارتباطات به کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان پیوست

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تصویب هیات وزیران به کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان پیوست.
وزارت ارتباطات به کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان پیوست
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، با تصویب هیات وزیران ۲ وزارتخانه جهادکشاورزی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا اضافه شدند. 
 

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، تصویب نامه هیات وزیران با موضوع اصلاح بندهایی از آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات را ابلاغ کرد که طی آن ۲ وزارتخانه جهاد کشاورزی و ارتباطات و فناوری اطلاعات به جمع کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا پیوستند.

 

هیات وزیران در جلسه ۲۶ بهمن امسال به استناد ماده ۱۳قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات مصوب ۱۳۸۹، آیین نامه اجرایی این قانون در ۹ بند اصلاح شده است که حضور نمایندگان وزارتخانه های مذکور در کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان به تصویب رسیده است. 

 

معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق نوآوری و شکوفایی نمایندگانی در کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا دارند. رئیس این کارگروه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری است.

 

همچنین براساس این مصوبه، برای حمایت بیشتر از شرکت های دانش بنیان، نرخ برخی تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی کاهش یافته است.

 

دستیابی به متن کامل آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات از طریق وب‌سایت http://daneshbonyan.isti.ir ممکن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار