کد خبر:۳۹۳۷۱۰
انصاری:

شبکه ملی اطلاعات سرویسی امن و پایدار در برابر تهدیدات بیگانگان است

معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات، این شبکه را سرویسی امن و پایدار در برابر تهدیدات بیگانگان عنوان کرد و گفت: این سرویس به‌۲صورت مستقل عمل کرده و علاوه بر تعامل با اینترنت جهانی خدمات اینترنتی داخلی را پشتیبانی می‌کند.
 شبکه ملی اطلاعات سرویسی امن و پایدار در برابر تهدیدات بیگانگان است
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی‌اصغر انصاری، معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات در همایش «امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات» با اشاره به اینکه ایجاد زیرساخت شبکه ملی اطلاعات از تکالیف قانون برنامه پنجم توسعه کشور اظهار داشت: سال چهارم از برنامه توسعه کشور را سپری کردیم و طرح مذکور به دلیل محدودیت‌های منابع مالی کند پیش می‌رود.
 

وی از تسریع در ایجاد شبکه ملی اطلاعات از سال ۹۲ در کشور خبر داد و افزود: شرکت ارتباطات بخش زیرساخت‌ها را به عهده دارد ضمن اینکه اپراتورهای ارتباطی پروژه‌های بزرگی را در دست اجرا دارند.

 

انصاری با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌ها در سال ۹۴ به ثمر می‌نشیند، تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات نیازمندی‌های مردم در بخش بهبود کسب و کار و بخش دولتی را فراهم می‌کند و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

 

معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات بر امن‌سازی در این شبکه تاکید کرد و گفت: انتقال میزبانی به داخل کشور، تنظیم مسیریابی‌ها به گونه‌ای که مسیریابی ترافیک در داخل کشور انجام شود  از جمله الزام‌های شورای عالی فضای مجازی است.

 

وی با اشاره به تکالیف شبکه ملی اطلاعات، خاطرنشان کرد: اتصال دستگاه‌های دولتی به شبکه ملی اطلاعات به‌خوبی در حال انجام است.

 

انصاری از فراهم شدن اتصال تمام دستگاه‌های نیازمند و ۶۰ درصد از مردم به شبکه ملی اطلاعات در سال ۹۴ در کشور خبر داد و یادآور شد: شبکه ملی اطلاعات به صورت مستقل است ضمن اینکه با اینترنت تعامل کرده و خدمات اینترنتی داخلی را پشتیبانی می‌کند.

 

معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات، تحمل‌پذیری و پایداری در مقابل آسیب‌ها و تهدیدهای بیگانه را مهم خواند و گفت: بستر نسبی امن‌سازی را می‌توانیم در شبکه ملی اطلاعات داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار