کد خبر:۳۸۴۰۰۱
وزیر ارتباطات اعلام کرد

انحلال سازمان فضایی به هیچ وجه صحت ندارد/ رفع اختلالات موبایلی تا پایان سال

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سازمان فضایی به هیچ وجه منحل نشده است، گفت: همه ارکان این سازمان کمافی السابق با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد و کلیه امور اجرایی سازمان فضایی در وزارت ارتباطات انجام می‌شود.‌

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با حضور در برنامه گفتگوی خبری شبکه خبر، با اشاره به به تاثیر به سزای ابعاد مختلف ICT در زندگی مردم اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از خدمات مختلف حوزه ارتباطات و فناروی اطلاعات موجب تسهیل امور و کم شدن هزینه‌های مردم شده است.

 

بهره‌برداری سالانه ۶ تا ۷ هزار کلیومتر فیبر نوری

وی با اشاره به برخی طرح‌های ارتباطی این وزارت خانه تاکید کرد: همکد سازی تلفن ثابت یکی از اقدامان ویژه این وزارت خانه برای هرچه بهتر ارائه شدن خدمات تلفن ثابت بوده است و براساس آن کلیه کدهای درون استانی حذف و تماس با کلیه شهرهای یک استان بدون کد انجام شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین بهره‌برداری سالانه از ۶ تا ۷ هزار کلیومتر فیبر نوری را جزو اقدامات این وزارت‌خانه عنوان کرد و ادامه داد: واگذاری دیتا سنترها به بخش خصوص و نیز ارائه پهنای باند رایگان  برای راه‌اندازس مراکز داده استانی جزو دیگر اقدامات حمایتی این وزارت‌خانه است.

 

ضرورت فرهنگ سازی در استفاده از تلفن همراه

وی در خصوص ضرورت فرهنگ سازی استفاده از تلفن همراه یادآور شد: به‌طور کلی تلفن همراه در ابتدای ورود برای کارهای ضروزی و کوتاه مدت طراحی شده بود اما گستردگی خدمات آن موجب شد تا مردم با اینکه این خدمت تعرفه‌های بیشتری نسبت به تلفن ثابت دارد، به آن تمایل بیشتری پیدا کنند.

 

رفع اختلالات موبایلی و تکمیل رومینگ ملی تا پایان سال ۹۳

واعظی در خصوص برخی مشکلات به‌وجود آمده در اجرای رومینگ ملی نیز توضیح داد: رومینگ ملی هم اکنون در شهرها و استان های مختلف کشور راه‌اندازی شده است اما از آنجایی که این طرح پیچیدگی‌های فنی خاص خود را دارد، تکمیل آن با اندکی تاخیر انجام می‌شود که این زمان تا پایان سال جاری خواهد بود.

 

وی ادامه داد: ورود اپراتورهای همراه از نسل ۲ به نسل ۳ و ۴، نیز یکی از دلایل بروز اختلالات اخیر اپراتورهای همراه بوده است که این موضوع نیز به‌زودی و تا پایان سال مرتفع خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به این که عمر BTS های همراه اول ۲۰ سال و ایرانسل ۵ سال بوده است، یادآور شد: در موضوع ورود اپراتورهای همراه به نسل‌های ۳ و ۴، کلیه BTS های اپراتورها می‌بایست تعویض می‌شدند که این عملیات در ابتدا به‌صورت شب تا صبح انجام می‌شد اما به‌دلیل طولانی شدن این پروژه برخی کارهای به‌روز رسانی به زمان‌های پر ترافیک‌تر انتقال پیدا کرد که موجب بروز برخی اختلالات اخیر شد.

 

اجرای طرح ترابردپذیری شماره‌های همراه تا سال ۹۴

واعظی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آخرین وضعیت طرح ترابرد پذیری شماره‌های تلفن همراه اشاره کرد و اظهار داشت: با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در وزارت ارتباطات، اپراتورها و شرکت مخابرات این طرح را در سال ۹۴ انجام خواهند داد که بر اساس آن هر مشترک می‌تواند با حفظ شماره همراه خود، تغیر اپراتور دهد.

 

وی همچنین تاکید کرد: برنامه وزارت ارتباطات این است که با سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف ICT و فراهم کردن حضور فعالان بخش خصوصی، دانشگاهیان و نخبگان این حوزه زمینه توسعه این بخش و اشتغال‌سازی جوانان را فراهم کند.

 

برگزاری مناقصه‌های مختلف برای خرید پهنای باند

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع برخی ابهامات در مورد نرخ پهنای باند فروخته شده در خارج از کشور و شرکت‌های ارائه دهنده که مورد گلایه بهروز نعمتی عضو کمیسیون صنایع و معاون بود اشاره کرد و خاطرنشان کرد: خریداری هر اس تی ام وان   STM۱= 155 MB)در نقاط مختلف متفاوت بوده و پهنای باندی که از کشورهای آسیایی و اروپایی خریداری می‌شود از لحاظ قیمتی کاملا متفاوت هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه در زمینه خرید پهنای باند هم‌اکنون مناقصه‌های مختلفی با کشورهای اروپایی و آسیایی انجام شده است، توضیح داد: به طور کلی قیمت تمام شده هر STM۱ چیزی در حدود ۲۷ میلیون تومان است که این رقم به دلیل برخی اقدامات صیانت ازداده‌ها که اتفاقا هزینه‌بر هم هستند، ممکن است در خروجی، نرخ خرید پهنای باند ایران را نسبت به کشورهای همسایه افزایش دهد.

 

اما و اگرهای کیفیت اینترنت همراه

وی در مورد کیفیت و ارائه خدمات اینترنت همراه به مشترکان نیز یادآور شد: زیر ساخت تلفن همراه برای اپراتورهای مختلف یکسان است و از این رو ایرانسل و رایتل تاکنون مشکلی در ارائه خدمات اینترنت همراه نداشته‌اند و برخی مشکلات به‌وجود آمده در اپراتور همراه اول کاملا مربوط به بخش زیرساختی آن اپراتور است.

 

واعظی در مورد کاهش تعرفه‌های اینترنت همراه و برخی افزایش بسته‌های اینترنتی تیز تاکید کرد: افزایش نرخ بسته‌های اینترنتی تنها در مورد یکی از اپراتورها اتفاق افتاد که این امر نیز در چارچوب قانون بوده و خارج از سقف تعرفه‌ای نبوده است و تنها مزیت رقابتی خود اپراتور را کاهش می‌دهد و مردم می‌توانند بسته به نیاز خود بسته دلخواه خود را انتخاب کنند.

 

شبکه ملی اطلاعات در انتظار تامین مالی/ دولت الکترونیک آماده اجرا

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مورد آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات، گفت: دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات جزو اولویت‌های این وزارت‌خانه هستند و در صورت تامین بودجه 30 هزار میلیاردی برای این شبکه، پیشرفت این پروژه با سرعت بیشتری پیگیری خواهد شد.

 

واعظی همچنین در مورد اجرایی شدن دولت الکترونیک نیز توضیح داد: وزارت ارتباطات زیرساخت‌ها و بسترهای دولت الکترونیک را فراهم کرده و در این زمینه آمادگی خود را برای ارائه هرگونه خدمات زیرساختی به نهادها، ارگان‌ها و حوزه‌های مختلف اعلام کرده است.

 

سازمان فضایی به هیچ وجه منحل نشده است

وی در مورد آخرین وضعیت سازمان فضایی و حواشی انحلال این سازمان نیز تاکید کرد: سازمان فضایی به هیچ وجه منحل نشده است و همه ارکان این سازمان کمافی السابق با قدرت به  کار خود ادامه می‌دهد.

 

واعظی ادامه داد: در جلسه شورای عالی اداری مصوب شد که سیاست‌گذاری، نظارت و برنامه‌ریزی در این خصوص در نهاد ریاست‌جمهوری انجام شود و کلیه امور اجرایی سازمان فضایی با وزارت ارتباطات باشد.

 

واعظی: لطفا از اینترنت درست استفاده کنید

وزیر ارتباطات در پایان از مردم درخواست کرد تا از اینترنت و بسترهای ارتباطی صحیح استفاده کنند و در مورد استفاده از شبکه‌های اجتماعی نیز از شبکه‌هایی استفاده کنند که میزبانی آنها در داخل کشور است، چرا که به گفته وی استفاده از این شبکه‌ها در دراز مدت موجب رفتارشناسی افراد توسط بیگانگان می‌شود.

 

واعظی همچنین یادآور شد: در زمینه طراحی و تولید شبکه‌های اجتماعی داخلی و بومی‌سازی این ابزارها اقدامات و تعاملات خوبی با دانشگاهیان و شرکت‌های خصوصی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار