به گزارش گروه ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، علیرضا خادم نماینده تامالاختیار وزیر در واگذاری سرخابیها به بخش خصوصی در گفتوگوی ویژه خبری در پاسخ به این سؤال که قیمت پایه 290 میلیارد را منطقی میدانید، گفت: عدهای میگویند این دو باشگاه با توجه به محبوبیتی که دارد و این محبوبیت در اقصینقاط دنیا است رقم منطقی نیست اگر شرایط اقتصادی مهیا باشد این رقم حتی میتواند بالاتر باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا کسانی که این دو باشگاه را میخرند بدهیها را نیز باید پرداخت کنند، اظهار داشت: پولی که خریداران به این دو باشگاه میدهند پول برند، ورزشگاه و ساختمان است شورای واگذاری که شامل وزیر اقتصاد، وزیر دادگستری و وزیر است با دیگر اعضای این شورا به این نتیجه رسیدند و عدد 200 میلیارد تومان را مطرح کردند ما هم نمیتوانیم این عدد را تأیید یا رد کنیم.
خادم در ادامه با اشاره به ویژگیهای خریداران این دو باشگاه عنوان کرد: کسانی که این دو باشگاه را میخرند باید اهلیت امنیتی، قضایی و مالی داشته باشند. البته افرادی که علاقهمند به خرید باشگاه هستند ممکن است با مشکلاتی روبهرو باشند. دولت این دغدغه را دارد که این دو باشگاه را واگذار کند ما به قول خودمان و ادعایی که با گذشت یکسال از فعالیت وزارت ورزش میگذرد این موضوع را عملیاتی کردهایم اما مسئلهای که وجود دارد این است که تیمها و باشگاههایی که تا حالا واگذار شدهاند نتیجه خوبی نداشتهاند طبیعی است که اهلیت را به عنوان اولویت در نظر بگیریم.
وی با شاره به واگذاری 20 درصد از سهام به پیشکسوتان یادآور شد: فردی که صد درصد سهام را میخرد باید 20 درصد از آن را به نام هواداران و باشگاه کند با توجه به اینکه این دو باشگاه زیانده هستند عرضه آنها در بورس امکانپذیر نیست به همین به مزایده گذاشته میشوند این دو باشگاه سرمایه اجتماعی هستند وزارت ورزش هم سرخابیها حفظ شوند ما به قولی که دادیم عمل کردیم و این دو باشگاه به سازمان خصوصیسازی رفت.
در این برنامه هدایتی در ارتباط تلفنی درباره مشکل واگذاری سرخابیها به بخش خصوصی گفت: ما اصلاح ساختار درآمدی نکردیم یعنی فوتبال ایران درآمد ندارد اگر ساختار به سمت درآمدزایی برود میتوانیم بگوییم قیمت پایهایی که برای این دو باشگاه گذاشته شده منطقی است.
وی افزود: نگرانی دیگر ما این است که کشور ما معضلات بیکاری و بحران اقتصادی دارد که اگر فرد یا گروهی در مزایده شرکت کنند حاشیههایی به وجود میآید که چرا این پول صرف تولید نشده و یا اصلاً این پول از کجا آمده است باید امنیت سرمایهگذار در نظر گرفته شود.
هدایتی همچنین درباره اینکه برخی نگرانیها از این باشگاه برای سقوط به لیگ پایینتر مانند استیلآذین وجود دارد، تأکید کرد: استیلآذین به دسته 2 نرفت ما آن را به دسته 2 واگذار کردیم.
در ادامه همچنین فتحاللهزاده مدیرعامل سابق استقلال درباره واگذاری سرخابیها گفت: شرایط ما با دنیا متفاوت است در دنیا راه درآمدزایی از طریق پخش تلویزیونی وجود دارد که در ایران منع شده است ما قوانین را سخت گرفتهایم.