نشست بعدی آژانس و ایران اواسط آوریل برگزار می‌شود/ انتظار داریم پیشنهاد جدیدی از سوی ایران مطرح شود
کد خبر:۳۹۵۸۶۲
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای:

نشست بعدی آژانس و ایران اواسط آوریل برگزار می‌شود/ انتظار داریم پیشنهاد جدیدی از سوی ایران مطرح شود

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (سه‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای تائید کرد که دور بعدی مذاکرات ایران و آژانس اواسط ماه آینده میلادی، برگزار می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای تائید کرد که دور بعدی مذاکرات ایران و آژانس اواسط ماه آینده میلادی، برگزار می‌شود. 

 

در همین راستا دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل نیز با اشاره به دیداری که این هفته در تهران برگزار شد، خواستار تسریع روند همکاری‌های دوجانبه برای حل موضوعات باقی‌مانده شد.

 

در بیانیه آژانس آمده است: «پس از دیدار ماه گذشته یوکیا آمانو مدیر کل و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران و دیداری که پس از آن میان مدیر کل و (عباس) عراقچی معاون وزیر خارجه انجام شد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران روز ۹ مارس (دوشنبه) دیداری در تهران داشتند و در آن ادامه اجرای چارچوب همکاری را مورد بحث قرار دادند.» 

 

این بیانیه می‌افزاید: «در همین رابطه، آن‌ها اطلاعات بیشتری را در مورد دو اقدام عملی باقی‌مانده، مبادله کردند. آژانس بر لزوم تسریع روند کنونی چارچوب همکاری، تأکید کرد. آژانس و ایران بار دیگر در اواسط آوریل ۲۰۱۵ (اواخر فروردین)، دیدار می‌کنند.»

پربازدیدترین آخرین اخبار