کد خبر:۳۹۷۹۶۳
هشدار

مراقب توتون های حاوی شیشه باشید

بررسی‌ها نشان داده که ۸۰ درصد توتون‌های عادی از مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند و ۲۰ درصد‌شان توتون است که آن هم از نوع نامرغوب استفاده می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر صادق نیت رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت:‌ مشکل ما در قلیان این است قبح آن ریخته شده است و باور غلطی در بین افراد جا افتاده که قلیان بدون ضرر است؛اما مطالعات این موضوع را ثابت می‌کند.

وی ادامه داد: ما اسناد مستندی داریم که برخی از سود جویان در توتون‌ها از شیشه استفاده می‌کنند، وقتی و حتی در برخی از موارد آنقدر مقدار این شیشه زیاد بوده که باعث مسمومیت فرد مصرف کننده شده است.

صادق نیت عنوان کرد: بررسی‌ها نشان داده که ۸۰ درصد توتون‌های عادی از مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند و ۲۰ درصد‌شان توتون است که آن هم از نوع نامرغوب استفاده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه عوارض استعمال شده این توتون‌های آلوده سالها بعد خود را نشان می‌دهد،تصریح کرد:مصرف یک وعده قلیان معادل ۴۰ تا ۱۰۰ نخ سیگار است و عبور این دود از آب اثرات زیانبار آن را کاهش می‌دهد.

 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار