کد خبر:۳۹۹۵۲۸

عفونت گوش داخلی در اثر استفاده مداوم از هندزفری

یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: کسانی که به طور مداوم از هندزفری استفاده می‌کنند، مانع تهویه هوای داخل گوش خود می‌شوند که این امر احتمال بروز عفونت گوش را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری سینا با بیان اینکه اثرات هندزفری به نوع و شدت صدای عبوری از آن بستگی دارد، افزود: استفاده از هندزفری‌های بلوتوثی توصیه نمی‌شود اما برای مکالمه بیشتر از ۲۰ دقیقه با موبایل بهتر است از هندزفری‌های سیمی استفاده شود زیرا استفاده طولانی مدت از موبایل باعث گرم شدن سر و تخریب سلول‌های مننژ و مغزی می‌شود.

 

این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: هندزفری‌هایی که ایجاد noise می‌کنند باعث آسیب زدن به گوش خارجی و داخلی می‌شوند.

 

قاضی‌زاده در ادامه گفت: بهتر است در مواقع ضروری از هندزفری‌های بدون noise و دسی‌بل پایین استفاده شود به شرط آنکه به طور دایم در گوش استفاده نشود.

 

وی افزود: کسانی که به طور مداوم از هندزفری استفاده می‌کنند، مانع تهویه هوای داخل گوش خود می‌شوند که این امر احتمال بروز عفونت گوش را افزایش می‌دهد.

 

این متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه حد استانداردی در مورد میزان استفاده از هندزفری وجود ندارد، افزود: افراد باید پس از هربار استفاده از هندزفری، سریعاً آن را از گوش خود خارج کنند.

 

قاضی‌زاده با بیان اینکه فوم سر هندزفری نیز نباید سفت باشد، گفت: سفت بودن فوم سر هندزفری باعث فشار آوردن بر غضروف گوش شده و منجر به بروز آلرژی می‌شود.

 

وی افزود: استفاده از هندزفری‌هایی با فوم سفت و نامتناسب با اندازه گوش، باعث ایجاد تروما می‌شوند.

 

منبع: خبرگزاری سینا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار