وی افزود: این خدمات که شامل ارایه سرویسهای رایانهای از راه دور و پاسخگویی به مشکلات رایانهای فارسی زبانان در سراسر جهان خواهد بود با هدف اشتغالزایی فارغ التحصیلان رشته های کامپیوتری داخل ایران و ایجاد شاخه های جدید درآمدی از خارج کشور است.
ناصرآبادی تاکید کرد: براساس مذاکرات صورت گرفته قرار است طرف ایرانی سرویس خود را به طرف اروپایی بفروشد و مسئولیت بازرایابی و تبادلات ما لی بین المللی بر عهده شرکت اروپایی خواهد بود تا در صورت تداوم آثار تحریمها و یا رفتار سلیقهای کشورهای غربی، کمترین آسیب متوجه این کسب و کار شود.
مدیرعامل رایانه کمک گفت: شریک اروپایی اشتیاق زیادی دارد تا در صورت لغو تحریمها از توان نیروی کار ارزان ایران نهایت بهرهبرداری را کرده و سایر پروژههای بین المللی خود را نیز با ایرانیها پیش ببرد که این امر نیازمند اعتمادسازی بیشتر و البته تسلط کارشناسان ایرانی به زبانهای متعدد خارجی به ویژه در حوزه خدمات است.
وی گفت: سالها است که هندیها با تکیه بر نیروی کار ارزان خود به بازارهای بین المللی دسترسی دارند و این در حالی است که سوء مدیریت بیش از تحریمها در این حوزه به ما خسارت زده است.