به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ عليرضا آذردرخش، با اشاره به اینکه برخي کاربران شبکههاي اجتماعي تلفن همراه هشدارهايي را تحت عنوان پليس فتا در اين شبکهها منتشر ميکنند، اظهار کرد: بسياري از اين هشدارها جعلي، تاريخ گذشته و کذب است.
وي در خصوص انتشار آخرين هشدار از زبان پليس فتا در شبکههاي اجتماعي تلفن همراه افزود: ويروس XALAN گوشيهاي همراه براي آبان سال ۹۰ است که در خبرگزاريها و رسانهها در آن تاريخ به نقل از کارشناسان آي تي منتشر شده است.
سرهنگ آذردرخش ادامه داد: اين امر فقط براي جذب مخاطب در ميان کاربران صورت ميگيرد و کاربران فريب اين دست هشدارها در شبکههاي اجتماعي تلفن همراه را نخورند و براي اطمينان از اينکه اين هشدار از سوي پليس فتا صادر شده است ميتوانند به سايت پليس فتا مراجعه کنند.
سرپرست اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا افزود: کاربران دقت کنند در پي هشدارهاي جعلي از زبان پليس به هيچ وجه نرم افزاري را از سايت هاي مختلف دانلود نکنند، چرا که احتمال دانلود بدافزار و ويروسهاي مخرب وجود دارد.
وي تصريح کرد: پليس فتا تا کنون از کاربران نخواسته است که براي مقابله با بدافزارها و ويروسهاي موجود در فضاي سايبر نرم افزار خاصي را دانلود کنند، فقط به کاربران همواره تاکيد کرده است که آنتي ويروس هاي خود را آپديت نمايند و از دانلودهاي بي مورد و متفرقه از سايتها مختلف پرهيز کنند.
سرپرست اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا گفت: در صورت لزوم به دانلودنرم افزار خاص براي ويروس خاص حتما پليس فتا اين نرم افزار در بر روي سايت خود بارگذاري خواهد کرد.
سرهنگ آذردرخش با بيان اينکه پليس فتا در جهت شناسايي تهديدات فضاي سايبر از ابتداي تاسيس خود بحث اطلاع رساني براي کاربران و شهروندان را در نظر داشته است، گفت: براي اين کار در کنار تعامل و همکاري با خبرگزاري هاي رسمي کشور و نشريات عمومي و تخصصي، در سايت پليس فتا تمامي هشدارهاي ضروري را منتشر کرده است، که کاربران ميتوانند با مراجعه به اين سايت از اين اطلاعات بهره ببرند.