به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، امکان شارژ سریع یکی از ویژگیهای این باتری آلومینیومی است. درواقع برخلاف باتریهای آلومینیومی مرسوم باتری آلومینیومی در صورت خم یا شکسته شدن آتش نمیگیرد و باتری امنتری به حساب میآید.
به نوشته سایت خبری Sky، مخترعان این باتری ادعا میکنند که عمر آن از باتریهای دیگر بیشتر خواهد بود و بنابراین تعداد دفعات بیشتری آن هم در عرض تنها یک دقیقه شارژ میشود.
با اهمیت یافتن منابع انرژی قابل بازیافت، به نظر میرسد که این تکنولوژی میتواند مهمترین دستاورد در حوزه ذخیره الکتریسیته باشد.
هونگجیدای، پرفوسور شیمی دانشگاه استندفورد درباره این اختراع جدید ادعا کرده است که احتمالا باتریهای آلومینیومی جایگزین باتریهای فعلی در دستگاههای مختلف خواهند شد چرا که باتریهای قلیایی برای محیط زیست مضر هستند و باتریهای لیتیومی نیز معمولا در صورت هرگونه صدمهای آتش میگیرند.
وی ادامه داد: باتریهای جدید حتی در صورتی که سوراخ شوند، نیز آتش نخواهند گرفت و این درحالی است که باتریهای لیتیومی ممکن است در هر شرایطی در هوای باز داخل جیب یا داخل ماشین آتش بگیرند.
در حالیکه آزمایشها نشان میدهد باتریهای لیتیومی بعد از ۱۰۰ باز شارژ شدن از بین خواهند رفت، باتریهای آلومینیومی تا ۷۵۰۰ بار قابلیت شارژ مجدد دارند.
علاوه بر زمان کم برای شارژ مجدد این نوع باتریها، با توجه به ارزانتر بودن آلومینیوم احتمالا باتریهای آلومینیومی ارزانتر خواهند بود.