کد خبر:۴۰۲۵۱۰

مصرف متعادل گوشت قرمز ضرری برای افراد ندارد

اگر گوشت قرمز درست و به صورت متعادل مصرف شود ضرری برای گروه‌های سنی نخواهد داشت.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پیام فرحبخش متخصص تغذیه افزود: اگر افراد قصد استفاده از گوشت قرمز را دارند بهتر است چربی‌های آن را جدا کنند و بهترین روش طبخ برای گوشت‌ها بخارپز و آب پز کردن آن‌ها است زیرا سرخ کردن گوشت و افزودن چربی اضافه به آن نیز روش صحیح مصرف نیست.


فرح‌بخش عنوان کرد:‌ میزان پروتئین مورد نیاز روزانه حدود 12 تا 15 درصد از کالری روزانه افراد را تشکیل می‌دهد که می‌توان میزان را از منابع حیوانی و گیاهی تأمین کرد اگر فرد بخواهد از منابع گیاهی استفاده کند بهترین پروتئین در سویا وجود دارد که به افراد گیاه خوار پیشنهاد می‌شود اما در مواردی که استفاده از گوشت حیوانی مد نظر است بین گوشت قرمز، مرغ و ماهی معمولا ماهی بهترین گوشت را دارد. چرا که حاوی امگا 3 بوده و برای سلامت قلب و عروق مفید است.


وی افزود: استفاده از گوشت مرغ برای افرادی که فشار خون یا اسید اوریک بالایی دارند توصیه می‌شود.

 

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار