به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وبلاگ طنزهای یک م. ر. سیخونکچی نوشت: سایت دفتر «حاج آقا» اطلاعیه برگزاری دورههای «خاطره سازی با متد حاج آقا» را منتشر کرد. این سایت در بخشی از این اطلاعیه بخشهای خیلی مختصری از این متد خاطرهسازی را برای جذب مشتری بیان کرده است. بدیهی است که جزوه کامل به همراه کتاب کار در منزل بعد از ثبت نام و پذیرفته شدن در مصاحبه به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.
*چه کسی خاطره شما را میسازد؟!
از قدیم گفتهاند آدم فوت شده دستش از دنیا کوتاه است، و همین دست شما را باز میگذارد! برای خاطره سازی سراغ افرادی بروید که به رحمت خدا رفتهاند. همیشه خاطراتی تعریف کنید که نفر دوم حاضر در خاطره، در قید حیات نباشد. اینطوری او هم که امکان تکذیبش را ندارد.
*نفر سوم نداشته باشید
خاطرات دو نفری بسازید. حواستان باشد که نباید در خاطرهتان به غیر از شما، و فرد مرحوم، نفر سومی وجود داشته باشد. وگرنه این امکان وجود دارد که نفر سوم بزند زیر همه چیز و آبرویتان برود. خاطرههایتان را اینطور شروع کنید: من بودم و فلانی... حالا دیگر با خیال راحت ببافید!
*رحم کنید
طرف دستش از دنیا کوتاه است قبول؛ کسی نیست بگوید بابا آنقدر خالی نبند، درست؛ اما بالاخره هرچیزی حدی دارد. طبق آخرین پژوهشها بهتر است هرچند وقت یکبار طرف دوم خاطرههایتان را عوض کنید. اگرچه توضیح دادن دلایل این امر کمی سخت است، اما بهتر است شما به متد حاج آقا اعتماد کنید؛ بالاخره ایشان بعد از سالها خاطره سازی یک چیز میدانند دیگر! خداییش هم نگاه کنید میبینید مردم عقل دارند دیگر! بالاخره یک روز از کوره در میروند و میگویند بابا این یارو از زن و بچه طرف بیشتر باهاش خاطره داره؟!
بنابراین بعد از اینکه سالها از خاطرات دو نفری خودتان و یک نفر صحبت کردید، بروید سراغ خاطرات خودتان با یک نفر دیگر. البته حواستان باشد که او هم دستش از دنیا کوتاه باشد.
*خیلی تغییر فاز ندهید
اگرچه باید طرف دوم خاطراتتان را تغییر دهید، اما بهتر است که یک دفعه خیلی فاز را تغییر ندهید و افراد بیربط با هم انتخاب نکنید. مثلاً بهتر است این افراد داخل یک خانواده باشند. چراکه بالاخره کس و کار همان فرد اول، کس و کار این فرد دوم هم هستند و اگر بخاطر دروغ بافتنهایتان درباره آن نفر اول جلوی شما در نیامدهاند و تکذیبتان نکردهاند، خب، اینبار هم نمیکنند!