کد خبر:۴۰۳۸۶۹
نشست خبری رئیس فدراسیون هندبال؛

مهدوی: ماچک ماهی ۴۰ میلیون پول می‌گرفت، اما هیچ کاری نمی‌کرد/ فاصله هندبال ما با قطر زیاد نیست

نشست خبری ابوالحسن مهدوی رئیس فدراسیون هندبال عصر امروز در سالن اجتماعات فدراسیون هندبال برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» نشست خبری ابوالحسن مهدوی رئیس فدراسیون هندبال عصر امروز در سالن اجتماعات فدراسیون هندبال برگزار شد.

 

مهدوی در این نشست در خصوص انتخاب مربی تیم ملی گفت: به کار تشکیلاتی اعتقاد دارم به همین منظور معتقدم سازمان تیم های ملی اساسنامه جدیدی نوشتیم و در درون این سازمان کمیته فنی را تعریف کرده ایم. ۲۵ گزینه برای هدایت تیم ملی معرفی شده اند و رزومه این مربیان را دریافت کرده ایم که تا پایان هفته اولین جلسه کمیته فنی تشکیل خواهد شد تا تشخیص دهند از مربی خارجی در تیم ملی استفاده کنیم و یا کارمان را با مربی ایرانی دنبال کنیم.

 

وی در خصوص جلسه کمیته انضباطی تیم های سنگ آهن بافق یزد و تیم ثامن الحجج سبزوار گفت:  اشکلاتی در برخی رشته ها وجود دارد خوشبختانه در هندبال کمتر به چشم می خورد و این امر نشانگر اخلاق مداری ورزشکاران هندبال است در این میان برخی تماشاگرنما کارهای انجام می دهند که باعث به وجود آمدن اتفاقات بدی می شود. در این خصوص کمیته انضباطی تشکیل شده و تصمیماتی گرفته شده است نمی توانیم دست اندرکاران هندبال را مقصر بدانیم کاری که تماشاگران انجام داده اند اما از آنجایی که این اتفاق برای بار دوم انجام شده است بسیار سنگین است.

 

مهدوی مسابقات لیگ برتر هندبال با ده تیم قرعه کشی شد اما با ۱۳ تیم ادامه پیدا کرد تیم های همیاری و صبا قم خودشان از مسابقات لیگ برتر کنار کشیدند و فدراسیون در این مورد دخالتی نداشت.

 

وی در خصوص قطبی بودن هندبال اظهار داشت: کمیته فنی ۳۰ بازیکن به تیم ملی دعوت کرده است که هر باشگاه حداکثر از چهار بازیکن ملی پوش استفاده کند و ما اجازه نمی دهیم فراتر از تصمیمات فدراسیون عمل کنند. هیئت هندبال اصفهان در این سال ها خیلی خوب کار کرد و بازیکنان زیادی را به تیم ملی معرفی کرد و این به اصفهانی بودن رئیس وقت فدراسیون هندبال نداشت. در حال حاضر نیز بازیکنان زیادی در تیم ثامن الحجج سبزوار دارند. ما نمی خواهیم اصفهان و سبزوار را تضعیف کنیم بلکه می خواهیم در راستای استعدادیابی همه مناطق فعال کنیم.

 

وی در خصوص برگزاری همایش هم اندیشی هندبال و انتقادی که برخی وارد کرده اند گفت: این همایش با حضور ۹۵ درصد از استان های فعال برگزار شد و عدم حضور ۵ درصد دیگر به دلیل کم کاری ما بود اما برنامه هایمان صددرصد پیش می رود.
مهدوی در ادامه افزود: در ارتباط با حضور بازیکنان در تیم ملی نیز باید بگویم ما کارگروهی تشکیل دادیم که براساس آن از تجارب سایر فدراسیون‌ها استفاده کنیم و اساسنامه آنها را گرفتیم و مطالعه کردیم و بنا نداریم که تجربه‌ای که منفی بوده را تکرار کنیم. امروز هندبال نیاز به تحول دارد نه لیگ و نه برنامه خوبی داشتیم و تغییر در نیروهای فدراسیون و برنامه‌های آن نیاز فعلی هندبال بوده و این رشته به یک تحول عظیم نیاز دارد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود نداشت که ماچک با تیم ملی به همکاری خود در فدراسیون ادامه دهد گفت: روزهای اول حضورم در فدراسیون دیدیم که او ماهیانه ۴۰ میلیون دریافت می کند ولی هیچ فعالیتی انجام نمی‌دهد ما حتی از او خواستیم که به چند استان برود و در امر استعدادیابی فعالیت کند ولی گفت که این در حیطه وظایفش نیست حدود ۲۰ مربی آگاه به مسائل تیم ملی را در کمیته فنی اضطراری موقت دعوت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با ماچک قطع همکاری کنیم. البته وی به دلایل شخصی نیز استعفا داده بود شاید در آینده کمیته فنی به این نتیجه برسد که ماچک به تیم بازگردد و امیدواریم تا ۶-۷ اردیبهشت درمورد سرمربی نتیجه بگیریم.

 

رئیس فدراسیون هندبال در خصوص اینکه آیا نظر رئیس فدراسیون هندبال در مورد انتخاب سرمربی برنظر کمیته فنی ارجح است، عنوان کرد: امیدوارم کمیته فنی دکوری نباشد و ما به نظر آنها احترام می‌گذاریم.

 

مهدوی در ادامه بار دیگر به قرارداد ماچک اشاره کرده و گفت: قرارداد او نواقص زیادی داشت و ما حتی نمی‌توانستیم او را برای استعداد یابی به شهرهای دیگر بفرستیم.

 

وی افزود: سطح علمی مربیان ما بالا نیست و ما برنامه‌های خوبی برای آنها درنظر گرفتیم و مربیان بزرگ دنیا را دعوت خواهیم کرد تا کلاس‌های آموزشی برگزار کنند.

 

رئیس فدراسیون هندبال در خصوص شانس ایران برای کسب سهمیه هندبال المپیک ریو گفت: ظاهراً قطر در بخش هندبال کار کرده اما این را باید بگوییم که با توجه به نتایجی که تیم ملی بدست آورده اختلاف زیادی با قطر نداریم و برای کسب سهمیه ناامید نیستیم و امیدواریم قطر را در کشورش شکست دهیم. اگر خوب کار کنیم و در هیبت جام جهانی ظاهر شویم می‌توانیم قطر را شکست دهیم و این توانمندی را داریم و به دنبال کسب سهمیه المپیک هستیم. البته در برنامه‌های ما حضور در المپیک ۲۰۲۰ قطعی است ولی از این موقعیتی که برای المپیک ریو داریم چشم پوشی نمی‌کنیم.  البته شنیده‌ایم که قطر در هندبال بنا دارد که قدرتمند نباشد و تمرکزش را روی فوتبال قرار داده اگر چنین باشد بچه‌های ایرانی به زودی در آسیا آقایی خواهند کرد.

 

مهدوی در خصوص برگزاری جام ریاست جمهوری در ایران نیز خاطرنشان کرد: این مسابقات ۲۴ مردادماه با حضور حسن مصطفی رئیس فدراسیون جهانی هندبال و شیخ احمد رئیس شورای المپیک آسیا برگزار می‌شود و ۹۰ تیم داخلی و ۱۰ تیم خارجی در آن حضور خواهند داشت در حال حاضر ایتالیا و مجارستان اعلام کرده‌اند که چرا از آنها دعوت نکرده‌ایم.

 

وی در خصوص بدهی‌های فدراسیون نیز گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به آژانس‌ها، اکادمی و داوران بدهکاریم و داوران سه سال است که حق الزحمه نگرفته‌اند. کسی قرض فدراسیون را پرداخت نمی‌کند ولی خیلی‌ها هستند که برای اجرای برنامه‌های ما تأمین منابع می‌کنند.

 

رئیس فدراسیون هندبال در خصوص حضور همزمان می آبادی در فدراسیون هندبال و هیئت اصفهان گفت: بنا بر دستورالعمل‌ها رئیس فدراسیون باید دبیر خود را به وزارت ورزش معرفی کند اگر می آبادی مورد تأیید قرار گرفت باید از هیئت اصفهان برکنار شود و با هماهنگی مدیرکل استان اصفهان یک نفر به عنوان سرپرست هیئت هندبال اصفهان منصوب شود می آبادی نیز در اینباره گفت: با مدیرکل اصفهان صحبت کردیم و در حال حاضر مکاتبات ما با امضای افتخاری، دبیر هیئت اصفهان صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار