کد خبر:۴۰۴۰۴۴

نگرانی ۷۴ درصد از متخصصان امنیت از تهدیدات سایبری داخلی

محققان امنیتی اعلام کردند ۷۴ درصد از محققان امنیتی نگران تهدیدات داخلی مانند کارمندان بی‌دقت یا خرابکار هستند و ۳۲ درصد بر این باور بودند که نمی‌توان جلوی تهدیدات داخلی را گرفت.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، براساس تحقیقاتی که از سوی یک سازمان امنیتی بر روی تهدیدات داخلی انجام شده، نشان می‌دهد که ۷۴ درصد از محققان امنیتی نگران تهدیدات داخلی مانند کارمندان بی‌دقت یا خرابکار هستند و ۳۲ درصد بر این باور بودند که نمی‌توان جلوی تهدیدات داخلی را گرفت.
 
 
همچنین از این میان ۲۸ درصد اظهار داشتند که کشف و جلوگیری از تهدیدات داخلی برای سازمان‌ها از اولویت خاصی برخوردار نیست.
 
 
در این تحقیق آمده است که ۴۴ درصد از شرکت کنندگان در این تحقیق گفته‌اند که اطلاع ندارند که در حال حاضر چه مبلغی برای راه حل‌های کاهش تهدیدات داخلی هزینه کرده‌اند و ۴۵ درصد اظهار داشتند که اطلاعی از برنامه سال آینده برای اعمال اینگونه راه حل‌ها ندارند.
 
 
در حالی که ۶۹ درصد از شرکت کنندگان در این تحقیق گفته‌اند که در حال حاضر برای پاسخ به رخدادهای خود از برنامه خاصی تبعیت می‌کنند اما بیش از نیمی از آنها اظهار داشتند که در این برنامه هیچ راهکار خاصی برای تهدیدات داخلی ندارند.
 
 
تقاضا برای جلوگیری از تهدیدات داخلی در حال افزایش است اما در حال حاضر راهکارهای پیشنهادی هزینه بالایی را به سازمان‌ها تحمیل می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار