به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری عصر امروز در جلسه هماندیشی با روسای دانشگاههای قم با اشاره به موضوع اقتصاد دانشبنیان با اشاره به اینکه در حوزه نفت اقدامات لازم برای بهرهمندی صحیح از منابعی که در اختیار داشتیم را در طول 150 سال انجام ندادیم گفت: کشورهایی که دارای منابع زیرزمینی هستند از فکر خود استفاده نمیکنند تا به تکنولوژی دست یابند.
وی با اشاره به اینکه برای پیشرفت در عرصه اقتصاد باید روی پای خودمان بایستیم خاطرنشان کرد: باید تفکر اقتصاد بچه پولداری از بین برود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به اینکه در روشها دارای اشتباهات هستیم ادامه داد: این تعداد زیاد دانشجو از محیطهای دانشگاهی فارغالتحصیل میشوند و پس از پایان تحصیل برای دولت هستند در حالی که باید دانشجو به گونهای تربیت شود که بتواند در مسیر حل مشکلات کشور از طریق تشکیل شرکتها و موسسات گام بردارد.
وی با اشاره به اینکه دولت در حوزه پژوهش سالانه هزار میلیارد تومان به پژوهشگران حقوق میدهد ادامه داد: نتیجهای که باید را، از این روش نگرفتهایم.
ستاری با اشاره به وضعیت آموزش و پرورش اظهار کرد: در آموزش و پرورش نیز 99.5 درصد بودجه به هزینههای جاری اختصاص مییابد و آیا با نیم درصد میتوان تحول ایجاد کرد؟
وی با اشاره به اینکه در دنیا افراد زیر 30 سال پایه اقتصاد را میسازند افزود: باید به جوانان اعتماد کرده و به آنها اعتماد به نفس بدهیم تا بتوانیم در مسیر رشد حرکت کنیم.
ستاری با اشاره به اینکه ایده در دانشگاهها شکل میگیرد ولی از ایده مطرح شده استفاده نمیشود خاطرنشان کرد: باید با حمایت از این طرحها از مشکلات کشور بکاهیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور بهترین راه حمایت از نخبگان را تقویت اقتصاد دانش بنیان دانست و اضافه کرد: اگر اقتصاد دانش بنیان در کشور تقویت نشود دیگر نخبهای باقی نخواهد ماند.
وی با اشاره به اینکه قم یکی از پایگاههای علوم انسانی است گفت: در اقتصاد دانشبنیان علوم انسانی از اهمیت بسیاری برخوردار است و در این مسیر قم باید ایفای نقش کند.
ستاری با اشاره به پرداخت تسهیلات از سوی صندوق توسعه ملی به اینگونه واحدها بیان کرد: استان قم در بخشهای توریست مذهبی، صنایع دستی و گیاهان دارویی حرفهای زیادی برای گفتن دارد.