کد خبر:۴۰۵۲۶۴
محققان اعلام کردند

کشف شواهدی از وجود آب در مریخ

محققان در تازه‌ترین تحقیقات خود اعلام کردند شواهد جدید یافت شده از مریخ نورد ناسا نشان می‌دهد که ممکن است درست زیر سطح مریخ، آب به صورت مایع وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، شاید سطح مریخ برای زندگی چندان جالب به نظر نیاید، اما ظاهرا در زیر این سطح دنیایی دیگر قرار گرفته است. شواهد جدید یافته شده توسط مریخ نورد «کنجکاوی» ناسا نشان می‌دهند که ممکن است درست زیر سطح مریخ، آب به صورت مایع وجود داشته باشد.

 

«کنجکاوی» شواهدی پیدا کرده که نشان می‌دهند سیاره سرخ دارای آب است و دانشمندان هم مدت‌ها است عقیده دارند در گذشته مریخ توسط اقیانوسی عمیق و وسیع پوشیده شده بوده است. می‌بینید که نباید از روی ظاهر چیزی درباره آن قضاوت کنید.

 

این یافته‌ها زمانی به دست آمدند که مریخ نورد «کنجکاوی» توانست در یک نمونه خاک مقادیری از کلسیم پرکلرات پیدا کند‌. به گفته Popular Science به دلیل رابطه پرکلرات با آب، این کشف از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

کلسیم پرکلرات می‌تواند در شرایط مناسب، بخار آب اتمسفر را جذب کند و پس از مخلوط شدن باH2O ، این ترکیب می‌تواند نقطه انجماد آب را کاهش داده و باعث شود در دماهای پایین نیز به صورت مایع باقی بماند. در فاز مایع، آب به صورت شور وجود خواهد داشت.

 

دانشمندان عقیده دارند در شرایط مناسب، بخار آب موجود در اتمسفر مربخ، در شب به صورت برفک منجمد شده و سپس به صورت آب ذوب می‌شود. با این شرایط، دانشمندان تصور می‌کنند که آب وارد لایه زیرین سیاره شده و در آنجا به صورت دریاچه ای زیرسطحی جمع می‌شوند.

 

با اینکه خبر جدید کشف بسیار مهمی به حساب می‌آید، اما باز هم به دلیل سطح تابش‌های پرتو زا، مریخ نمی‌تواند محل مناسبی برای زندگی باشد. اما این اکتشاف شواهد بیشتری از این نکته را اثبات می‌کند که بیرون سیاره ما هم آب وجود دارد و همین یافته جدید می‌تواند دیدگاه ما نسبت به فضا و فراتر از آن را تغییر دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار