به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، برای تهیه اسباب بازی باید جنس , سن عقلانی , شخصیت , علاقه و استعداد کودک در نظر گرفته شود . یک اسباب بازی ممکن است مورد علاقه ی یک کودک باشد در صورتیکه کودک دیگر در همان سن آن را دوست نداشته باشد . کودکی ممکن است به نقاشی علاقه مند باشد و کودک دیگر با همان سن و استعداد به نقاشی اهمیت ندهد . اسباب بازی باید موجب خطراتی برای کودک نشود و نباید دارای لبه ها و گوشه های تیز و برنده باشد همچنین قطعات کوچک و جداشدنی نداشته باشد که کودک آن را به دهان بگذارد و ببلعد یا به ریه او برود . رنگ آن باید ثابت و قابل شستشو و تمیز کردن باشد.
اسباب بازی های گران قیمت همیشه ارزش آموزشی بیشتری ندارند . ممکن است یک چوب بیشتر از یک اسباب بازی گران قیمت جلب توجه کودک را کند و ساعت ها او را مشغول بدارد.
اگر برای تهیه اسباب بایز که مناسب کودک باشد مشکوک هستید بهتر است که یک نوع اسباب بازی انتخاب کنید که یادگیری آن کمی مشکل باشد تا یک اسباب بازی ساده زیرا کودک بزودی اسباب بازی ساده را کنار خواهد گذاشت . موقعی که کودک از یک اسباب بازی خسته شد و دیگر توجهی به ان ندارد باید آن را برای چند هفته از دید کودک دور نگهداشت و دوباره به او داد . برای جمع کردن اسباب بازی ها از یک جعبه ی اسباب بازی استفاده کنید زیرا به این ترتیب کودک می داند اسباب بازی هایش کجاست و پس از بازی کردن می داند که باید اسباب بازی ها را در ان جعبه جمع کند . با این عمل کودک معنی مالکیت و جمع کردن را می آموزد.
اگر شرایط خانواده اجازه دهد که اطاقی جهت بازی کودک اختصاص داده شود بجا خواهد بود زیرا ممکن است کودک ساعتها در اتاق مذبور مشغول و سرگرم بازی کردن باشد.
منبع: فرهنگ نیوز