به گزارس گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» انجمن سرطان آمریکا برآورد می کند در سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۲۰ هزار و ۸۰۰ مورد جدید ابتلا به سرطان پروستات در این کشور تشخیص داده می شوند و نزدیک به ۲۷ هزار و ۵۴۰ مرد بر اثر ابتلا به این سرطان جان خواهند باخت که پنج درصد از مجموع مرگ و میر ناشی از سرطان را تشکیل می دهند.
یکی از روش های رایج برای درمان این سرطان،روش پروستاتکتومی است که در آن همه، یا بخشی از غده پروستات برداشته می شود.
مطالعات اخیر نشان داده است این روش اغلب بی مورد استفاده می شود.
در سال ۲۰۱۰ نشریه معتبر نیوانگلند اعلام کرد از هر ۴۸ نفری که از این روش برای درمان استفاده می کنند فقط یک نفر زنده می ماند.
همچنین عوارضی همچون بی اختیاری ادراری و نازایی از عوارض جانبی این شیوه درمانی است که بر کیفیت زندگی فرد تاثیر می گذارد.
اکنون دکتر گابریل پوپسکیو و همکارانش می گویند با روش تداخل میکروسکوپ نوری می توان انواع قابل عود سرطان پروستات را تشخیص داد و بیمار را برای استفاده از روش پروستاتکتومی به جراح ارجاع داد.
محققان می گویند بیمارانی که روش پروستاتکتومی در آنان، پاسخ نامناسبی دارد کسانی اند که در بافت پروستات آنها بافت پیوندی، بسیار به هم ریخته است و ساختمان آن دچار تغییر شکل شده است.
دانشمندان همچنین می گویند اندازه گیری هورمون پی اس آ، روشی مناسب برای پیش بینی احتمال عود سرطان پروستات در کسانی است که تحت عمل جراحی یاد شده قرار می گیرند ولی از آنجا که زمان بالا رفتن سطوح این هورمون در خون، طولانی است بیمار ممکن است پیش از تشخیص، دچار عود سرطان شده باشد.
محققان امیدوارند بتوان با استفاده از روش SLIM از عود انواع سرطان پروستات جلوگیری کرد.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.