کد خبر:۴۱۳۷۳۱
رئيس دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

فعاليت در خيريه‌ها نشانگر بلوغ روح انسانيت است

رئيس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: فعاليت در خيريه‌ها نشانگر بلوغ روح انسانيت است و بايد الگويی برای حمايت از ساير بيماری‌ها باشد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، بیگلری در گردهمایی بنيانگذاران خيريه های حامی بيماران مبتلا به سرطان کشور که به ميزبانی انجمن مهرانه برگزار شد، بیان داشت: سرطان يک بيماری ناخواسته است که با توجه به راه‌های پيشگيری می‌توان تا حد قابل توجهی از ابتلا به آن جلوگيری کرد هر چند اين بيماری ناخواسته است؛  اما می‌توان تا حد قابل توجهی آن را درمان و از اثرات آن کم کرد.

 

وی افزود: وجود اميد در بيماران مبتلا به سرطان يکی از مولفه‌های مهم در درمان بيماری است که موسسات خيريه به دليل وجود روحيه لطافت و نوع‌دوستی در کنار مسير درمان می‌توانند در اين حوزه بسيار موثر واقع شوند.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصريح کرد: فعاليت در خيريه‌ها نشانگر بلوغ روح انسانيت است و بايد الگويی برای حمايت از ساير بيماری‌ها باشد.

 

وی با بيان اينکه خيريه های زيادی در کمک به بيماران خاص شکل گرفته و مهرانه نيز يکی از شاخص ترين آنها است، تصریح کرد: انجمن مهرانه زنجان اميد و پناهگاه بيماران سرطانی بوده و به همين دليل نيز خيرين برای کمک به مهرانه هر کاری که در ذهن و تصور می گنجد انجام می دهند و اين تحسين برانگيز است.

 

بيگلری افزود: خيرين عرصه کمک به بيماران خاص ازجمله سرطان در واقع بهترين مسير را برای حرکت انتخاب کرده اند که به حتم اثرات مثبت دنيوی و اخروی آن را خواهند ديد و اميد می رود در کنار يکديگر نقش ارزنده تر و بيشتری را در اين وادی داشته باشند.

 

وی با تاکيد براينکه خيرين کمک به بيماران در صف مبارزه با بيمارهای خاصی چون سرطان هستند و برای کمک به درمان و پيشگيری از هيچ تلاش و کوششی به لحاظ مادی و معنوی فروگذار نيستند، تصريح کرد: سرطان يکی از مهلک ترين بيماری هايی است که اغلب انسان ها آن را تجربه می کنند و اين بيماری زندگی مبتلايان را دچار مشکل جدی می کند و از طرفی نيز سيستم های درمانی کشور برای مبارزه با اين بيماری کفايت نمی کند و اين نيازمند کمک و ياری خيرين است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار