به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از ایلام، افشاری در کرسی آزاد اندیشی «لوزان» که در دانشگاه ایلام برگزار شد، پلوتونیوم را یکی از مضرترین عناصر دانست و گفت: میزان صدماتی که این عنصر به محیط زیست وارد می کند بسیار بیشتر از غبارها و آلاینده های دیگر است، کشورهایی که در زمینه تولید انرژی هسته ای فعالیت می کنند، مکانی به عنوان سطل زباله در کشورهای جهان سوم می یابند که خود را از شر این پسماندها خلاص کنند؛ زیرا هزینه دفن و از بین بردن زباله های هسته ای بسیار بالا است.
وی با بیان اینکه عدم سیاست ورزی یا برنامه ریزی توسط یک شخص ممکن است مشکل ساز شود، تصریح کرد: نمی توانیم به صورت صدرصد کسی را مورد اتهام قرار دهیم با این وجود پیامدهای صحبت هایی که از سر بی سیاستی انجام گرفت را می پذیرم.
این استاد اقتصاد دانشگاه ایلام ریشه بیکاری سال های اخیر در ایران را در سال ۱۳۶۸ اعلام کرد و افزود: در آن برهه، در وسط جنگ قرار داشتیم شعارمان جنگ جنگ تا انقلاب مهدی یا راه قدس از کربلا باید گذشت، بود؛ مواد اولیه صنعت جنگ، انسان است با ذهنیت تداوم جنگ در افزایش جمعیت اصرار داشتیم، بحران بیکاری کنونی مربوط به ۳۵ سال گذشته است، ما هیچگاه نمی توانیم بیکاری الان را روی سیاستگذاری های گذشته آوار کنیم، زیرساخت های کامل و کافی برای بازسازی ایران نداشتیم.
افشاری خاطرنشان کرد: در سال های اخیر عدم سیاست صحیح باعث شد ذخایر ارزیمان را از دست بدهیم، اقتصاد کشور ما دارای بیماری سرطان است، سرطان اقتصادی در کشوری با جمعیت هفتاد میلیون نفر یعنی ۷۰ میلیون سرطانی. اقتصاد خراب بر تمام ابعاد جامه تاثیر می گذارد، جایی که مدیریت وجود نداشته باشد به فساد ختم می شود.