به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سید مهدی طبایی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اعلام این مطلب گفت: کارگاه فتوداینامیک تراپی روز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، با معرفی داروی جدید کلرین ۶ و دستگاه لیزر دایود ۶۶۵ نانومتری در مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. این دارو و دستگاه جدید با ویژگی پرتوتابی به ارگان های داخلی بدن نظیر ریه ، سیستم گوارشی و مثانه در درمان توده های سرطانی و ترمیم زخم های پوستی کاربرد دارد.
وی افزود: آزمایش این روش درمانی جدید برای اولین بار در کشور بر روی یک بیمار مبتلا به سرطان پوست و یک بیمار دارای زخم مزمن پای دیابتی در مرکز جامع ترمیم زخم و بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران انجام شد.
طبایی با اشاره به دیگر کاربردهای فتوداینامیک تراپی تصریح کرد: کمک به بهبود زخم های مزمن با کاهش بار عفونی و افزایش سرعت ترمیم زخم از کاربردهای دیگر فتوداینامیک تراپی است.
وی ادامه داد: در این کارگاه آموزشی که با حضور پروفسور هاپ سازنده داروی کلرین ۶ و جمعی از کارشناسان دارویی آلمان برگزار شد، حدود ۲۰ تن از متخصصان رشته های مختلف پزشکی نظیر جراحی ، اورولوژی ، پوست و همچنین محققان و پژوهشگران علوم پایه مرتبط با لیزر و فارماکولوژی شرکت داشتند.
لازم به ذکر است در این کارگاه دکتر پروین منصوری متخص پوست از بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر مجتبی سیف ، دکتر حسین عجمی و دکتر داوود باقری از بیمارستان فوق تخصصی خاتم الانبیا و اعضای هیات علمی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران حضور داشتند