کد خبر:۴۱۳۸۷۶

سفر گروه دوستی پارلمانی ایران به لهستان پایان یافت

هیأت پارلمانی ایران در سفر به لهستان علاوه بر ملاقات با رئیس سنا و شرکت در ضیافت ناهار نائب رئیس مجلس، ملاقات‌هایی را با کمیسیون سیاست خارجی، گروه دوستی پارلمانی، معاون وزیر کشاورزی و مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه این کشور داشت.
 سفر گروه دوستی پارلمانی ایران به لهستان پایان یافت

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛ در پایان سفر هیأت پارلمانی کشورمان به لهستان حجت الاسلام «وحید احمدی» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و لهستان به همراه سناتور «ماتسی گروپسکی» همتای لهستانی خود در یک مصاحبه مطبوعاتی شرکت کرد.

 

گفتنی است حجت الاسلام احمدی در این مصاحبه ضمن تشکر از مهمان نوازی پارلمان، دولت و مردم لهستان، روابط دو کشور را تاریخی خوانده و چشم انداز آینده روابط دو کشور را روشن و شفاف برشمرد.

 

 وی اظهار داشت: در این سفر ملاقات‌های بسیار خوبی با مسئولان پارلمانی لهستان و سایر بخش‌ها داشتیم.

 

در این راستا سناتور «گروپسکی» نیز در این مصاحبه مطبوعاتی اظهار داشت: در این سفر ملاقات‌ها و رایزنی مفیدی انجام شد و ما از نقطه نظرات طرف ایرانی در خصوص مسائل مهم بین‌المللی آگاه شدیم.

 

 سناتور گروپروسکی افزود: طرف ایرانی دیدگاه‌های جدید و قابل تأملی را در خصوص مسائل مهم منطقه‌ای ارائه داد که بسیار راهگشا هستند. 

 

وی اظهار امیدواری کرد که این گفت‌وگوها استمرار یافته و در آینده نزدیک هیأت پارلمانی لهستان به تهران سفر کند.

 

هیأت پارلمانی کشورمان در سفر به لهستان علاوه بر 2 دور ملاقات با رئیس سنا و شرکت در ضیافت ناهار نائب رئیس مجلس، ملاقات‌های مستقلی را با کمیسیون سیاست خارجی، گروه دوستی پارلمانی، رئیس کمیسیون ورزش و گردشگری مجلس، معاون وزیر کشاورزی و مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه لهستان انجام داد.

 

گروه دوستی پارلمانی کشورمان همچنین ضمن بازدید از دانشکده شرق شناسی دانشگاه ورشو و ملاقات با اساتید ایران شناسی این دانشگاه، در مراسم افتتاحیه همایش بررسی ابعاد روابط فرهنگی ایران و لهستان نیز شرکت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار