به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ماهیگیری سخنگوی دولت از آب گلآلود بنزین در حالی است که کسی تحت تاثیر این قبیل تبلیغات قرار نمیگیرد.
یک سایت حامی دولت نوشت: بعد از حذف بنزین سهمیهای و تکنرخی شدن قیمت بنزین (هر لیتر 1000 تومان)، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت اعلام کرد که قرار بود بنزین 1200 یا 1500 تومان شود ولی رئیسجمهور روحانی با آن مخالفت کرده است.
عصر ایران میافزاید: بنزین گران شده، بسیاری از مردم ناراضیاند و درست در این میان، سخنگوی دولت، وارد گود شده و میگوید که مردم! کجای کار هستید؟ اگر روحانی نبود قیمت تا 1500 تومان هم بالا میرفت! لابد در این بخش ماجرا، اولا باید مردم خوشحال شوند که بنزین فقط 1000 تومان شده و نه 1200 یا 1500 تومان و ثانیا باید سپاسگزار رئیسجمهور باشند که به دادشان رسیده است! مسئولان دولتی باید بدانند که این روشها نه تنها کهنه و نخنما، که آزاردهنده هم شدهاند و کسی هم تحت تاثیر این سخنان تبلیغی قرار نمیگیرد.
نویسنده میافزاید: آیا امور دولت و تصمیمگیریهای مهمی مانند تعیین نرخ بنزین، بر اساس مطالعات کارشناسانه انجام میشوند یا تصمیم شخصی رئیسجمهور؟!
مشخصا درباره موضوع حاضر، صلاح کشور- با توجه به جمیع جهات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی- یا در این بوده که بنزین 1000 تومان شود یا 1200 یا 1500 تومان. اگر صلاح کشور در همان 1000 تومان بود، چرا دولت میخواست 1200 یا 1500 تومان قیمتگذاری کند که نهایتا رئیسجمهور از آن جلوگیری کرده است؟ آیا همه جز رئیسجمهور، خلاف صلاح کشور حرکت میکردند؟ اگر هم با توجه به ملاحظات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، قیمت 1200 یا 1500 به نفع کشور بود، چرا رئیسجمهور خلاف صلاح کشور، عمل کرده است؟!
هرچند که تکنرخی کردن قیمت بنزین، در مجموع به نفع کشور است ولی این قبیل اظهارنظرهای تبلیغاتی اساسا فاقد هرگونه توجیه عقلپسند است و نهایتا به ضرر کسی که از او تعریف و تمجید شده است، تمام میشود.
نویسنده خاطرنشان کرد: دولتمردان را به اتخاذ تصمیمات کارشناسی و توضیح صادقانه به مردم و دوری از «شوهای تبلیغی» و «روشهای تاریخ مصرف گذشته» دعوت میکنیم. مردم، بسیار بیشتر از آنچه برخی مسئولان میپندارند، میفهمند، ولو آن که آن سوی میزها ننشسته باشند.