کد خبر:۴۱۶۲۹۷
افشای رشوه ۱۰میلیون دلاری به فیفا
فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا به انتقال ۱۰ میلیون دلار پول غیرقانونی در سال ۲۰۰۷ اعتراف کرد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، مقامات مجری قانون بر این باورند والکه این مبلغ پول را در سال 2008 به حساب تحت کنترل جک وارنر رئیس سابق کونکاکاف و معاون فیفا واریز کرد.
وارنر در گزارش مأموران تحقیق در آمریکا به فساد متهم شده است.
وارنر در گزارش مأموران تحقیق در آمریکا به فساد متهم شده است.
فیفا با صدور بیانیه ای اعلام کرد ژروم والکه دبیرکل فیفا در انتقال 10 میلیون دلاری ذکر شده در تحقیقات آمریکا درباره فساد در این سازمان دست نداشته است.
فیفا خاطر نشان کرد خولیو گروندونا Julio Grondona رئیس سابق کمیته مالی فیفا که سال گذشته درگذشت در سال 2007 پرداخت این مبلغ را تأیید کرده بود.
آسوشیتدپرس از زوریخ اعلام کرد؛ فدراسیون بین المللی فوتبال این پرداخت را بخشی از طرح دولت آفریقای جنوبی برای حمایت از آفریقایی ها در کشورهای حوزه کارائیب قلمداد می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.