کد خبر:۴۲۰۸۷۶

نگرانی عربستان‌سعودی از ضربه مردم یمن، به طرح نظام پادشاهی در این کشور

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آنچه تحت عنوان گفتگوهای یمنی در ژنو طراحی شد مبنی بر این بود که گروه‌های یمنی بدون حضور دولت عربستان گرد هم آیند و در خصوص تشکیل دولت آینده با یکدیگر بحث و گفتگو کنند و موضوع بحث آنها در خصوص ایجاد یک نظام مبتنی بر استقلال و مردم سالاری در یمن بود اما متاسفانه سازمان ملل متحد با اشارات و کمک های مالی عربستان دستور کار این نشست را تغییر داد.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به عدم پذیرش آتش بس توسط عربستان در حملات وحشیانه به یمن ودر ماه مبارک رمضان اظهار داشت: دلیلی که عربستان در آن آتش بس را نپذیرفت خیلی مشابه دلیلی است که به خاطر آن حمله به یمن را آغاز کرد.

 

وی اضافه کرد: هیچ تعجبی نیست که عربستان آتش بس را نپذیرفت آنها حدود سه ماه پیش یعنی ششم فروردین ماه جنگی را نه علیه یک گروه سیاسی، نه علیه یک دولت و نه علیه یک ارتش بلکه علیه مردمی آغاز کردند که تنها جرمشان نیاز به استقلال و حق‌رای بود.

 

وی با بیان اینکه عربستان سعودی نگران آن است که مردم یمن الگویی در این کشور پدید آورند که به طرح پادشاهی موروثی در عربستان ضربه وارد کند تصریح کرد: آنچه تحت عنوان گفتگوهای یمنی در ژنو طراحی شد مبنی بر این بود که گروه‌های یمنی بدون حضور دولت عربستان گرد هم آیند و در خصوص تشکیل دولت آینده با یکدیگر بحث و گفتگوکنند و موضوع بحث آنها در خصوص ایجاد یک نظام مبتنی بر استقلال و مردم سالاری در یمن بود اما متاسفانه سازمان ملل متحد با اشارات و کمک های مالی عربستان دستور کار این نشست را تغییر داد.لذا در نشست ژنو شاهد آن بودیم که با کارشکنی های انجام شده افراد انصارالله دیر به جلسه رسیدند و جلسه مذکور خروجی چندانی نداشت.

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار