به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،ارتش یمن و کمیتههای مردمی این کشور در دو جبهه سرگرم جنگ هستند که یکی از آنها جبهه داخلی است که در آن با عناصر القاعده و گروههای وابسته به منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن میجنگند.
در طرف دیگر عربستان سعودی قرار دارد که ارتش و کمیتههای مردمی در تلافی حملات سعودی به زیرساختها و مناطق مسکونی یمن، مراکز نظامی عربستان را در جنوب این کشور هدف قرار دادند.
این درگیریها بعد از آن شدت گرفت که منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن با فشارهای عربستان بار دیگر برخلاف قانون اساسی یمن استعفای خود را پس گرفت و شهر عدن واقع در جنوب این کشور را پایتخت موقت دولت اعلام کرد. این در حالی بود که پیشرویهای انصارالله و ارتش یمن به سمت شهرهای جنوبی ادامه داشت تا اینکه با نزدیک شدن به عدن، منصور هادی نیز با کمک سعودیها به ریاض پایتخت عربستان گریخت.
عربستان سعودی حملات خود را از 6 فروردین علیه تمامی مناطق یمن آغاز کرد. طی این تجاوز تاکنون بیش از 2315 تن شهید و 7843 تن دیگر نیز زخمی شدهاند.
عربستان سعودی مدعی است که هدف از این حملات بازگردان منصورهادی به قدرت است زیرا که ریاض وی نماینده مشروع در یمن میداند این در حالی است که ارتش یمن و کمیتههای مردمی با پیشروی در استانهای جنوبی با مقاومت چندانی روبر نشدند و درگیریها تنها با طرفداران منصور هادی و عناصر القاعده بوده است.
«یحیی قراوش» عضو کمیته نظارت بر پناهندگان یمنی در استان صعده در این خصوص گفت: «ارتش یمن و مردم این کشور با انصارالله هستند و تنها برخی از تکفیریها باقی ماندهاند و حمله عربستان به یمن مردم این کشور را در کنار هم و تحت رهبری عبد الملک الحوثی جمع کرده است.
یک منبع میدانی در یمن نیز با اشاره به دستآوردهای انصارالله در عرصه میدانی یمن گفت: انصارالله 85 درصد از یمن را در اختیار خود دارد که شامل تسلط کامل بر استانهای صنعاء، عمران، حجه، صعده، ذمار، البیضاء، آب، المحویت، ریمه، الجوف، الحدیده و تعز میشود.
این منبع میدانی افزود: ارتش و کمیتههای مردمی در حال مبارزه در مأرب هستند و 80 درصد از این استان و استانهای الضالع و شبوه را در کنترل کامل خود دارند. 90 درصد از عدن و لحج نیز در کنترل انصارالله و ارتش یمن قرار دارد.
اکنون با گذشت 5 روز از ماه رمضان حملات عربستان سعودی به مناطق مختلف یمن همچنان ادامه دارد که این تجاوز، مردم این کشور را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
یک فعال یمنی در این خصوص میگوید: «نیازهای مردم یمن در ماه رمضان در بازارها موجود نیست. گاز خانگی به حد غیرمعقولی رسیده است و وضعیت سوخت هم که مشخص است.»
وی با اشاره به قیمت بالای اجناس مصرفی در بازارها گفت: آرد و برنج با قیمتهای سرسام آوری به فروش میرسد. کالاهایی که سازمانهای بین المللی اعلام میکنند در اختیار ملت یمن قرار دادهاند عملا به دست مردم نرسیده است. از تعدادی از مدارس اسکان آوارگان دیدار کردم، آنها فرش نداشتند و روی زمین می خوابند و غذای آنها از طریق افراد خیّر تامین میشود.