وی در ادامه گفت: مجموعه چکیده پایان نامه ها و رساله های ارائه شده به جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری های آب، خاک و محیط زیست نیز پس از اتمام برگزاری این نمایشگاه، تهیه و توزیع شد.
بهرامی به موضوع جمع آوری دیدگاه های صاحب نظران حوزه آب، خاک و محیط زیست اشاره کرد و گفت:پس از اتمام زمان برگزاری جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری های آب،خاک و محیط زیست،دیدگاه ها، پیشنهادات و انتقادات جمعی از کارشناسان و فعالان در حوزه پس از اتمام برگزاری این نمایشگاه تهیه شده است و به زودی منتشر می شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی یادآور شد: دربرگزاری جشنواره ونمایشگاه ملی فناوری های آب، خاک و محیط زیست بیش از 400 فناوری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بررسی های انجام شده 381 فناوری قابلیت مطرح شدن در کمیته علمی را داشتند که از این تعداد، 272 فناوری؛ حقوقی و 109 فناوری؛ حقیقی بودند.
دبیر جشنواره ونمایشگاه ملی فناوری های آب، خاک و محیط زیست در ادامه گفت:از میان 381 فناوری که در کمیته علمی مورد بررسی قرار گرفت، 256 فناوری پذیرفته شد که 163 طرح و فناوری در حوزه آب، 21 طرح در خاک و 72 طرح در حوزه محیط زیست بود.
وی با اشاره به این موضوع که 94 فناور حقوقی و 43 فناور حقیقی پذیرفته شدند اظهار کرد: 5 دانشگاه و پژوهشکده دولتی، 11 موسسه تحقیقاتی، 3 پارک علم و فناوری، 4 شرکت دانش بنیان، یک مرکز رشد و 73 شرکت دولتی و خصوصی در این نمایشگاه حضور داشتند.
بهرامی همچنین بیان کرد: از میان رساله و پایان نامه های ارسالی، 16 رساله دکتری و 66 پایان نامه نیز پذیرفته و در این جشنواره و نمایشگاه ملی ارائه شد.
جشنواره و نمایشگاه ملی فناوری های آب، خاک و محیط زیست از 23 تا 26 خردادماه سال جاری در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.