کد خبر:۴۲۱۶۰۹
رئیس مرکز ملی فضایی ایران:

نگاشت نهادی بخش فضایی کشور تدوین می‌شود

رئیس مرکز ملی فضایی ایران گفت: نگاشت نهادی بخش فضایی کشور با هدف تعیین نقش‌ها و وظایف دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی در بخش فضایی در دست تدوین است.
نگاشت نهادی بخش فضایی کشور تدوین می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بیست و نهمین نشست مشترک کارگروه «حقوق و دیپلماسی هوافضا» و نخستین کارگروه «فضا و امنیت ملی» شورای عالی فضایی با حضور الهام امین زاده، معاون حقوقی رئیس جمهوری و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط با فعالیت‌های فضایی کشور برگزار شد.


در این نشست جهانگیر جدی رئیس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به ضرورت تدوین نگاشت نهادی بخش فضایی کشور گفت: نگاشت نهادی بخش فضایی کشور در برخی حوزه‌ها مانند امور بین‌الملل، فناوری و خدمات در حال تهیه است که برای تدوین این نگاشت از نظرات نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با فعالیت‌های فضایی کشور استفاده خواهیم کرد.


وی افزود: امیدواریم این نگاشت نهادی در چهارمین جلسه شورای عالی فضایی (نخستین جلسه در دولت یازدهم) تصویب و مبنای فعالیت دستگاه ها و نهادهای مرتبط با بخش فضایی کشور قرار گیرد.


در ادامه معاون حقوقی رئیس جمهوری با اشاره به سازماندهی مجدد نهادها در بخش فضایی کشور در سال گذشته، بیان کرد: تعیین جایگاه ایران در مجامع و اتحادیه‌های بین المللی و منطقه‌ای مرتبط با فعالیت‌های فضایی ضروری است.


ایران عضو یازده نهاد بین المللی و منطقه‌ای مرتبط با فعالیت‌های فضایی است که اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)، دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (OOSA)، سازمان همکاری‌های فضایی آسیا- اقیانوسیه (APSCO) و شبکه بین الدولی کشورهای اسلامی در علوم و فناوری فضایی (ISNET) از جمله نهادهای بین المللی و منطقه‌ای مهم در بخش فضایی محسوب می‌شود.


حسن روحانی رئیس‌جمهوری سال گذشته در حکمی مسئولیت اداره جلسات شورای‌عالی فضایی را به دکتر سورتا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و دبیرخانه شورای عالی فضایی را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار