کد خبر:۴۲۱۹۷۰
در واکنش به سخنان کرباسچی در مراسم افطاری رئیس جمهور

سید مظلوم یا ظالم؟

سران فتنه سال ۸۸ که همواره توسط رسانه های غربی و معاند خارجی و همچنین برخی افراد معلوم الحال در داخل کشور در حال حمایت شدن هستند و از آنها با تعبیر "سید مظلوم " یاد میشود همواره جزو ظالمان بزرگ به آحاد مردم و همچنین نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، اواخر هفته گذشته مراسم ضیافت افطاری رئیس جمهور محترم با فعالان سیاسی و حزبی دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب برگزار شد. این مراسم که به نوعی نشست روحانی با برخی فعالان سیاسی کشور محسوب می‌شد دارای حواشی و اتفاقات قابل تأملی بوده است البته برخی از افراد و چهره‌های سیاسی ارزشی (اصولگرا) که از ابتدا در این مراسم بوی برخی از افراد نزدیک به جریان فتنه را حس کرده بودند به این ضیافت سیاسی نیامدند اما برخی از همان‌هایی هم که آمدند با شنیدن برخی اظهارات موهن در جهت منافع یک جریان خاص آن هم در حضور ریاست جمهوری، جلسه را ترک کردند.

 

اخبار منتشر شده از حواشی این مراسم و همچنین سخنان ایراد شده در این نشست توسط برخی افراد معلوم الحال حاکی از آن است که در این نشست، یک جریان خاص به دنبال تطهیر چهره یک گروه خاص بوده‌اند این افراد در هر صورت خود را منتسب به جریانی غیر از اصولگرایی می‌دانند و گروه هدفشان نیز همانا سران فتنه 88 است که هم اکنون فقط و فقط به دلیل رأفت و عطوفت اسلامی از اشد مجازات و اعدام در امان هستند.

 

ناگفته نماند که افراد انقلابی و ارزشی نیز در این نشست به سخنرانی پرداختند و مواضع شفاف و صریح خود را درباره مسائل مختلف سیاسی اظهار کردند اما به هر حال اظهارات برخی افراد از جمله دبیر کل حزب کارگزاران ماهیت این نشست را مبهم می‌کند.

 

غلامحسن کرباسچی در سخنرانی خود در این نشست علاوه بر تطهیر چهره سران فتنه لقب «سید مظلوم» را برای بازیگر نقش اول حوادث پس از انتخابات سال 88 بکار می برد که این ادبیات با واکنش برخی چهره های حاضر در این نشست (ترک ضیافت) مواجه می‌شود.

 

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز از جمله این افراد بوده است و در این باره در مصاحبه ای، می‌گوید: «بنده ضیافت افطاری رئیس جمهوری را به دلیل حمایت هایی که از سران فتنه در این جلسه مطرح شد ترک کردم» این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: آقای کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران در این جلسه میرحسین موسوی را به سید مظلوم تعبیر کرد در حالیکه اگر او سید مظلوم باشد لابد ظلم کننده به او نیز نظام است.»

 

حسین طلا از دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از دیگر افرادی بود که پس از اظهارات ساختار شکنانه کرباسچی ضیافت افطار روحانی را ترک کرد. او در همین باره در مصاحبه‌ای که داشته می‌گوید: «آقای کرباسچی در آن جلسه اعلام کرد که اگر سید مظلوم ما میرحسین موسوی در این جلسه حضور داشت همین اعتقاد را داشت که نظام را باید حفظ کنیم(!!!). سوال من این است که اگر وی مظلوم است ، ظلم بزرگی که به نظام صورت گرفت را چه کسی باید پاسخ دهد؟ این افراد حاضر نیستند همانگونه که در خیابان حضور پیدا کردند و مردم را تحریک کردند و آسیب رساندند بگویند ما اشتباه کردیم.آیا باید باز هم با این افراد مدارا کنیم؟»

 

به طور کلی آن چیزی که مشخص است این است که فرد و یا افرادی که امروزه برخی از یارانشان قصد تطهیر چهره منفورشان را دارند در اصل بزرگترین ظالمان به نظام اسلامی هستند چرا که این فرد یا افراد(سران فتنه) با اعمال و رفتار خود و همچنین با قانون شکنی خود در سال 88 بزرگترین ضربه ها را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زدند.

 

نظامی که نهال آن با خون هزاران شهید گلگون کفن آبیاری شده است در سال 88 توسط همین افراد که امروزه توسط اطرافیانشان «سید مظلوم» خطاب می شوند هدف تندترین تهمت ها ازجمله خیانت و دروغ قرار گرفت در حالی که خیانت و دروغ اصلی ترین خصوصیت همین سید به اصطلاح مظلوم است، او بود که با دروغ گویی ساعاتی قبل از اعلام نتایج انتخابات خود را رئیس جمهور ملت ایران قلمداد کرد.او بود که با دروغگویی حماسه عظیم ملت ایران در خرداد 88 را نادیده گرفت و به مردم و حاکمیت نظام خیانت کرده و به دامان دوستان غربی اش پناه برده و کمر به براندازی این نظام بست. همین سید ظاهرا مظلوم (والبته باطنا ظالم) بود که سال 88 هدف امواج بی پایان حمایت ها و توجهات رسانه ها و حتی سیاستمداران معاند غربی قرار گرفت چرا که عمدا و یا درحالت خوشبینانه بخاطر جهالتش سهوا گام در مسیری نهاد که دشمنان این انقلاب سی و اندی سال است که در آن گام بر میدارند.

 

 یقینا آقای کرباسچی و افراد هم عقیده با او، با سابقه طولانی (اما نه چندان روشن) فعالیت در عرصه سیاسی کشور این جمله را از بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) شنیده‌اند که «منحرفین هر چه از شما بدگویی کنند برایتان بهتر است و مصیبت آن زمان است که از شما تعریف کنند.» آمریکا بعنوان دشمن شماره یک این ملت و نظام در کنار سایر کشورهای مستکبر غربی شریک و هم پیمانش، اگر چه امروزه اذعان به پوچی و بی‌پایه بودن ادعاهای خود و یارانشان در ایران در سال88 نموده‌اند اما تا همین امروز از سران فتنه حمایت کرده‌اند و این موضوع در محضر ملت ایران نکته کم اهمیتی نیست.

 

رهبر معظم انقلاب نیز در همان ماه‌های ابتدایی فتنه (دیماه 88) در تعریف فتنه اینگونه می‌فرمایند: «فتنه معنایش این است که یک عده ای بیایند با ظاهر دوست و باطن دشمن وارد میدان شوند فضا را غبار آلود کنند، در این فضای غبار آلود، دشمنِ صریح بتواند چهره خودش را پنهان کند وارد میدان شود و ضربه بزند.»

 

ایشان در جایی دیگر (دیدار با فرمانده و پرسنل نیروی هوایی ارتش در بهمن ماه 88) در تبیین چهره واقعی فتنه گران اینگونه می فرمایند: « آن کسانی که در مقابل عظمت ملت ایران ، در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند، آنها بخشی از ملت نیستند، افرادی هستند یا ضد انقلاب صریح ، یا کسانی که براثر جهالت خود، براثر لجاجت خود،کار ضد انقلاب را می کنند ربطی به توده مردم ندارد». بنابر این توصیفات و تعاریف متوجه خواهیم شد این فرد که هم اکنون برخی یارانش قصد تطهیر اورا دارند نه تنها دارای حقی در این حکومت نیست بلکه ظالم به نظام و ملت هستند .

 

نکته مهم دیگری که در این موضوع مورد توجه قرار می گیرد این است که این اظهارات بی پایه واساس و ساختار شکنانه در جلسه وضیافت منسوب به دولت بیان شده است در حالی که از دولتی که اعتدال و فراجناحی بودن را شعار اصلی خود قرار داده است انتظارات بیشتری می رود چرا که همواره ماهیت فتنه، فتنه‌گران و هواداران آنها برای این مردم و همچنین نظام مشخص است.این گروه از پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای ضربه زدن (و درصورت توانایی برای براندازی این نظام) نقشه های زیادی طراحی کرده اند که همواره نیز با هوشیاری مردم وفادار به نظام و رهنمودهای تیز بینانه رهبر فرزانه انقلاب با شکست مواجه شده اند.

 

پس از پیروزی جنگ تحمیلی در یک برنامه 10 ساله در سال 78 حوادثی را بوجود آوردند که مردم و رهبری را آزرد، سپس در یک برنامه 10 ساله دیگر آن حوادث تلخ را در سال 88 بوجود آوردند و به تعبیر مقام معظم رهبری کشور را به لبه پرتگاه رساندند پس چه بهتر که مسئولان مربوطه در دولت محترم در راستای مرزبندی خود با اهالی فتنه از وقوع مجدد اینگونه رویدادها جلوگیری کنند.

 

در پایان، نگارنده به برخی مواضع مقام معظم رهبری درباره ی فتنه و سران فتنه که امروزه برخی از چهرهای معلوم الحال سعی بر بی گناه جلوه دادن آنها دارند، می پردازیم چرا که کلام مقام معظم رهبری همواره بعنوان فصل الخطاب در همه زمینه ها به خصوص سیاست بوده است.

 

1-هر کسی امروز جامعه را به سمت اغتشاش و ناامنی سوق بدهد از نظر عامه ملت ایران انسان منفوری است.29\4\88

 

2-تهمت زدن به یک شخص گناه است، تهمت زدن به یک نظام اسلامی و به مجموعه گناه بسیار بزرگتری است.29\6\88

 

3-در این فتنه‌های بعد از انتخابات، آنچیزی که اساس قضیه است این است که رای مردم و حضور مردم از نظر یک عده‌ای نفی شد، مورد خدشه قرار گرفت، نظام تکذیب شد، مورد تهمت قرار گرفت گناه بزرگی که انجام دادند این بود، این‌ها باید تسلیم می‌شدند.

 

منبع: طنین یاس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار