کد خبر:۴۲۲۸۴۹
کمالوندی:

آمانو به دعوت شمخانی به تهران آمد/ در ایجاد زمان بندی برای پایان دادن به موضوعات گذشته تفاهم کردیم

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در گفت‌وگوها با آمانو،‌ ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر لزوم ایجاد یک زمان بندی مشخص برای پایان دادن به موضوعاتی که از گذشته مطرح بود، تفاهم کردند.

به گزارش حوزه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص سفر یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران گفت: در گفت‌وگوها با آمانو،‌ جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر لزوم ایجاد یک زمان بندی مشخص برای پایان دادن به موضوعاتی که از گذشته مطرح بود، تفاهم کردند.


کمالوندی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه سفر یوکیو آمانو به تهران به دعوت دبیر شورای عالی امنیت ملی صورت گرفت، به دو دور مذاکرات وی با علی شمخانی اشاره کرد و افزود: این تفاهم در جریان مذاکرات دو طرف صورت گرفت و بنا شد تا در روزهای آینده بحث‌های کارشناسی در این زمینه ادامه یابد تا این مسئله نهایی شود.


وی افزود: در این مذاکرات بحث‌های مختلفی مطرح شد و مذاکرات مفیدی صورت گرفت و مقرر شد دو طرف همکاری‌هایی داشته باشند تا بتوانند به همکاری‌های بین کشورمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سرعت بخشند.


کمالوندی گفت: در حاشیه این ملاقات‌ها،‌ معاونان دو مقام مسئول هم به طور جداگانه با هم دیدار و گفت‌وگو کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۱
خوب می بینم که بازجویی ها از شمخانی شروع شده
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار