آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۵۰۴

منصوریان: از قرعه‌کشی لیگ برتر راضی نبودم

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: دوست نداشتم حداقل به این زودی به تبریز برویم و با تراکتورسازی بازی کنیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا منصوریان در خصوص قرعه‌کشی لیگ برتر اظهار داشت: از شرایط و نحوه قرعه‌کشی راضی نبودم، من دوست نداشتم حداقل به این زودی به تبریز برویم و با تراکتورسازی بازی کنیم اما حالا باید در هفته اول در تبریز مهمان تراکتورسازی باشیم.

 

وی ادامه داد: به نظر من بلاتکلیفی پیکان و راه‌آهن اصلاً خوب نیست. مسئولان فدراسیون باید ابتدا وضعیت این دو تیم را مشخص می‌کردند بعد قرعه‌کشی لیگ را انجام می‌دادند.

 

سرمربی نفت تهران در مورد آمادگی تیمش پیش از آغاز لیگ افزود: آماده هستیم و تمرینات خوبی هم انجام دادیم. تا امروز مهره‌های خوبی را جذب کنیم. در مجموع به آمادگی نسبی رسیدیم. هنوز صددرصد آماده نیستیم ولی در روزهای آینده به مرز آمادگی می‌رسیم.

 

منصوریان در واکنش به اظهارات منسوب به وزیر انرژی آمریکا که گفته طرفدار نفت تهران است، گفت: از این مصاحبه بسیار خوشحال شدم. این موضوع باعث شده تیم نفت وجهه جهانی پیدا کند و این موضوع برای من جالب بود. هر زمانی که این شخص به تهران آمد برایش جایگاه ویژه تدارک می‌بینیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار