انریکه: با فروش «پدرو» مخالفم/ نمی‌خواهم هیچ بازیکنی نیوکمپ را ترک کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۹۷۸

انریکه: با فروش «پدرو» مخالفم/ نمی‌خواهم هیچ بازیکنی نیوکمپ را ترک کند

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اعتراف کرد که با فروش مهاجم اسپانیایی آبی‌و‌اناری‌ها مخالف است.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» لوئیس انریکه در واکنش به شایعاتی که از احتمال پیوستن پدرو رودریگس به چلسی و چند تیم دیگر حکایت داشته‌اند، تأکید کرد که برای فصل آینده روی این مهاجم اسپانیایی حساب می‌کند و امیدوار است که نه او و نه هیچکدام از بازیکنانش تابستان امسال نیوکمپ را ترک نکنند.

 

انریکه درباره رفتن پدرو از بارسلونا، چیزی که این بازیکن ملی‌پوش شخصاً احتمال به وقوع پیوستن آن را رد نکرده است، گفت: من نمی‌خواهم که پدرو از بارسلونا برود، اما در قراردادش رقمی برای فسخ تعیین شده است که به او اجازه می‌دهد ما را ترک کند. پدرو بازیکنی بسیار متعهد و شجاع است و به همین دلیل من امیدوارم که او تصمیم به ماندن بگیرد.

 

دلیل اصلی وسوسه شدن پدرو برای ترک بارسلونا، نبود فرصت کافی برای او جهت حضور در خط حمله ترکیب اصلی آبی‌واناری‌هاست، جایی که ستارگانی مانند لیونل مسی، نیمار و لوئیز سوارز حضور دارند. با این حال انریکه می‌گوید که نمی‌تواند به او تضمینی برای بازگشت به ترکیب اصلی بارسلونا بدهد.

 

سرمربی قهرمان اروپا ادامه داد: من همیشه با بازیکنانم صحبت می‌کنم و هرگز باعث گمراهی آنها نشده‌ام. من به هیچ یک از آنها هیچ قول و تضمینی نمی‌توانم بدهم. امیدوارم که پدرو از ما جدا نشود، اما تصمیم‌گیری با خود اوست.

منبع: تسنیم

پربازدیدترین آخرین اخبار