کد خبر:۴۲۶۴۹۲
کنعانی مقدم در گفتگوبا «خبرکزاری دانشجو» مطرح کرد:

دلایل سخنان ضد و نقیض طرف مقابل در مذاکرات

دبیر انجمن بین‌الملل ضد صهیونیست گفت: شخصیت‌های سیاسی طرف مقابل در مذاکرات ایران و ۱+۵ برای آرام نگه داشتن افکار عمومی در داخل کشور خود که تاکنون با پروژه‌هایی از جمله ایران‌هراسی به دنبال تهدید و تحقیر ایران بوده اند، چاره‌ای جزاستفاده ازسخنان ضد و نقیض ندارند.

حسین کنعانی مقدم دبیر انجمن بین‌الملل ضد صهیونیست در گفتگو با خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اظهارات ضد و نقیض طرف های مذاکره کننده اظهار داشت: شخصیت های سیاسی طرف مقابل در مذاکرات ایران و ۱+۵ برای آرام نگه داشتن افکار عمومی در داخل کشور خود که تاکنون با پروژه هایی از جمله ایران هراسی به دنبال تهدید و تحقیر ایران بوده اند، چاره ای جزاستفاده ازسخنان ضد و نقیض ندارند.

 

کنعانی مقدم تصریح کرد: جهت لابی صهیونیستی در آمریکا و اروپا مرتب بر طبل جنگ می کوبد و سیاست مداران غرب را متهم به سازش و کوتاه آمدن در قبال خواسته های جمهوری اسلامی کرده و صراحتا عنوان می کند توافق هسته ای با جمهوری اسلامی یعنی قدرت پیدا کردن ایران و معرفی جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت در جهان است.

 

دبیر انجمن بین‌الملل ضد صهیونیست در پایان خاطر نشان کرد: ذکر این نکته مهم ضروری است که سیاست جمهوری اسلامی در روند این مذاکرات غرب را وادار کرد بدون اینکه ایران توافق نامه ای را امضا کند طرف مقابل ناچار شود در شورای امنیت قطع نامه ای را صادر کند که هم تاییدی بر توافقی باشدکه به صورت مذاکره انجام شده  و هم سبب لغو یکباره تحریم ها شود .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار