کد خبر:۳۶۵۲۳۷
کنعانی مقدم در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اوباما سعی دارد با تمدید مذاکرات، قدرت مانور خود در کنگره را حفظ کند/ ایران هیچگاه از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نخواهد آمد

یک کارشناس سیاست خارجی گفت: اوباما سعی دارد با تمدید مذاکرات، قدرت مانور خود در کنگره را حفظ کند چراکه در غیر اینصورت در داخل با انتقادهای بسیاری روبرو خواهد شد.

حسین کنعانی مقدم در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد اظهارات برخی از دیپلمات‌های غربی مبنی بر تمدید مذاکرات ایران و 1+5 اظهار داشت: با توجه به نزدیک بودن انتخابات کنگره آمریکا و رقابت‌های شدید بین جمهوری خواهان و دموکرات‌ها، کنگره به دنبال این است تا اقداماتی رو انجام دهد که اوباما نتواند بدون مجوز کنگره تصمیماتی را در خصوص پرونده هسته‌ای ایران اتخاذ کند.

 

وی تصریح کرد: اوباما سعی دارد با تمدید مذاکرات، قدرت مانور خود در کنگره را حفظ کند تا بتواند در پرونده هسته‌ای تاثیرگذار باشد چراکه وی اگر نتواند به توافق هسته‌ای دست پیدا کند مورد انتقاد بسیاری در داخل قرار خواهد گرفت و برخی از سیاستمداران داخل آمریکا اعتقاد دارند که تمدید مذکرات موجب می‌شود تا غرب امتیاز بیشتری از ایران بگیرد و این به نفع آمریکا خواهد بود.

 

این کارشناس مسائل سیاست خارجی درمورد اینکه مذاکرات ایران 1+5 به کجا خواهد رسید، افزود: به نظر می‌رسد مذاکرات در سوم آذرماه نیز به جایی برسد که در دو پاورقی خلاصه شود و بحث مربوط به غنی‌سازی که در داخل کشور و همچنین تغییراتی در رآکتور اراک نیز باقی خواهد ماند.

 

وی تاکید کرد:‌ در حال حاضر به نظر می‌رسد کشورهای غربی که چند سال است وقت خود را در مذاکرات گذاشته‌اند خواهان به توافق رسیدن هستند، چراکه دولتمردان آمریکایی همواره تهدید می‌کنند در صورت به توافق نرسیدن تمام گزینه‌ها روی میز است و این خوی وحشی‌گری آنها را در قرن بیست و یک نشان می‌دهد.

 

کنعانی مقدم تاکید کرد: درحال حاضر خطوط قرمز مذاکرات هسته‌ای توسط مقام معظم رهبری ترسیم شده است و با توجه به این خط ومشی‌ها، تیم مذاکره کننده باید از تمام حقوق ملت ایران دفاع کند و اجازه امتیازگیری به غرب را ندهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار