کد خبر:۴۳۲۰۶۳
در جمع خبرنگاران عنوان شد؛

جزئیات ساخت ۱.۵ میلیون مسکن جدید/ مسکن اجتماعی کلید خورد

یک مقام مسئول در وزارت کار با تشریح جزئیات جدید از روند اجرای طرح مسکن اجتماعی، گفت: دولت در نظر دارد در مدت ۵ سال ۱.۵ میلیون واحد مسکونی برای اقشار نیازمند بسازد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ احمد بیگدلی امروز در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره آخرین اقدامات انجام شده از سوی دولت برای ساخت مسکن اجتماعی، گفت: طرحی که تحت عنوان مسکن اجتماعی مورد تفاهم وزارتخانه‌های کار و راه و شهرسازی است، مبتنی بر دو بخش اصلی خواهد بود.

 

مدیرکل تعاونی‌های خدماتی وزارت کار اظهار داشت: یک بخشی از کار، اجرا در بافت‌های فرسوده با هدف بازسازی این بافت‌ها است و رویکرد دیگر حمایت از گروه‌های کمدرآمدی هستند که نمی‌توانند در شرایط بازار، مسکن داشته باشند و به بیان ساده‌تر، برخی افراد به لحاظ درآمدی امکان خانه‌دار شدن را ندارند؛ بدین ترتیب این طرح می‌خواهد به آنها کمک کند تا خانه‌دار شوند.

 

وی با اشاره به اینکه طرح مسکن اجتماعی مشکلات زیرساختی ندارد، گفت: دولت متناسب با اعتبارات، هدف‌گذاری کرده که در مدت زمان ۵ سال ۱.۵ میلیون واحد مسکونی برای گروه‌های کم‌درآمد مشمول سازمان بهزیستی، کارگران و افراد تحتپوشش سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری بسازد.

 

این مقام مسئول در وزارت کار با تاکید بر اینکه اولویت اول دولت اتمام پروژه مسکن مهر است، از فراهم شدن مقدمات اجرای طرح مسکن اجتماعی خبر داد و افزود: در این بخش نهادهای خرد مالی، زیرساخت‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد که تعاونی‌ها هستند، باید در طرح پیش‌بینی شود، چون افراد به صورت جداگانه امکان فعالیت نخواهند داشت.

 

بیگدلی با بیان اینکه در کل سیاست‌های مسکن اجرا شده در کشور در طی دهه‌های گذشته تعاونی‌ها حضور داشته اند، بیان داشت: فعالیت بخش تعاون تعارضی با ساخت مسکن توسط بخش خصوصی ندارد و اظهاراتی که بعضا درباره ناتوانی بخش تعاون در ساخت مسکن میشود، ناشی از سوء‌برداشت است.

 

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۲ هزار شرکت تعاونی مسکن‌ساز در کشور داریم که البته تعدادی از آنها ماموریتشان به اتمام رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی جون
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
مسکن اجتماعی نمیخوایم..همون مسکن مهر مزخرف رو تموم کنین بقیش پیش کش...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار